15 bud på Catering København

catering københavn

Der er mange muligheder når det kommer til Catering København, men nogen gang er der også for mange!

Derfor har jeg fundet frem til 15 anbefalinger af leverandører i og omkring København. Hvor du med stor sandsynlighed finder noget der passer til dit selskab.

De udvalgte leverandører leverer lidt af hvert og om det så er tapas ud af huset, buffet til fest eller en lækker 3-retter italiensk menu du leder efter, så finder du det her.

Jeg håber du bliver inspireret og finder nogle gode kandidater til levering af mad til din kommende begivenhed, og skulle du mod forventning ikke finde en der passer, vil jeg anbefale, du læser min oversigt for HillerødHelsingørFrederiksværk og Nordsjælland

Skulle du i øvrigt være mere interesseret i en bestemt menu, så besøg da gerne min oversigt for catering af tapas, brunch og buffet.

Mad ud af huset & Catering København

1. catering købehavnFrederiksberg Smørrebrød    SE MENU

Skal der være noget til enhver smag og passe til næsten hver lejlighed, så er det smørrebrød. Se det store udvalg af klassisk smørrebrød fra 65 kr.

De leverer til hele sjælland og bestiller du mere end 50 stk. er leveringen gratis. Send dem din forespørgsel og få et godt tilbud til netop jeres arrangement.

 

tapas ud af huset københavn

2. Tapas Huset   SE MENU

Vil du have lækker tapas ud af huset, så er Tapas Huset det rigtige sted at gå til. En autentisk madoplevelse og mange menu sammensætninger af de små lækre anretninger.

Altid en sikker vinder at vælge tapas og du får menuer fra 129 kr. pr. kuvert. Der leveres i hele Storkøbenhavn.

buffet københavn3. Copenhagen Catering    SE MENU

Catering til alle typer begivenheder, de har altid deres hjemmeside opdateret, så du sikret en lækker menu til dit næste arrangement. Priserne går fra 75 kr. pr. kuvert og op til 310 kr. pr. kuvert.

Har du brug for en kok til anretning, eller tjenere til servering og rengøring, så kan de også sørge for det, så i kan fokusere på at have en hyggelig aften.

selskabsmenu københavn4. Catering4u    SE MENU

Stort udvalg af menuer og buffeter, både til højtider som julefrokost, påskefrokost, men også til bryllup, konfirmation og andre anledninger, hvor maden skal være noget ud over det sædvanlige.

Der leveres i Storkøbenhavn til både små og store selskaber. Priserne starter ved 195,- pr. kuvert.

billig buffet

5. Meyers Mad    SE MENU

De har altid noget lækkert på menuen på deres hjemmeside finder du anretninger til de fleste højtider og begivenheder. De levere til både store og små selskaber.

Meyers er altid en sikker vinder når det kommer til catering København. Det muligt at hente selv i Nordhavn eller få leveret på hele Sjælland.

bedste catering københavn

6. Madministeriet

Madministeriet har alt hvad hjertet begærer i et prisniveau der er lidt over middel og befinder sig mellem 150 kr. pr. kuvert for en receptionsmenu og 345 kr. pr. kuvert for deres lækre 3-retters menu.

Der leveres i København og omegn og er du en virksomhed på jagt efter en leverandør til frokostordningen, er dette også noget de kan stå for.

mad ud af huset københavn

7. Salt & Peber

Her kan man vælge mellem et stort udvalg af buffeter fra 99,- pr. kuvert, bl.a. sammensat af årstidens råvarer eller lækre menuer fra 148,- pr. kuvert.

Du kan også selv sammensætte en menu eller tage en dialog med deres medarbejdere omkring hvad passer bedst til jeres begivenhed.

mad ud af huset amager

8. Buffet Kompagniet

Her kan du vælge mellem 14 forskellige buffeter, lige fra Fransk Landbuffet til Rådhus buffet. Priserne går fra 85 kr. pr. kuvert til 158 kr. pr. kuvert, derfor er det sikkert dit selskab bliver mæt til en god pris.

Er du på udkig efter buffet København, er Buffet Kompagniet nok det bedste valg angående udvalget af buffeter.

slagter ud af huset

9. Slagter Jan

Skal i holde en havefest, så vil jeg anbefale grill catering fra Slagter Jan, der kan sørge for helstegt pattegris, kartofler, diverse salater, grill og kul for helt ned til 229 kr. pr. kuvert – Så bliver det ikke meget bedre.

Du kan også få det lækreste smørrebrød leveret herfra og har i brug for kød, går man aldrig galt med Slagter Jan.

italiensk catering10. Vores-kok

Stort udvalg af muligheder i et rigtig attraktivt prisleje. Få f.eks. deres Strandvejs buffet for 325 kr. pr. kuvert eller brunch ud af huset for 175 kr. pr. kuvert.

Der leveres i København og Nordsjælland og der stilles også selskabslokaler til rådighed, hvor der er plads til større selskaber og der kan arrangeres tjenere og kok efter ønske.

grill catering københavn

11. Annes Gademad

Lækre retter der har inspiration og smagsnuancer fra hele verden.

Du kan forvente en madoplevelse udover det sædvanlige og jeg anbefaler Annes Gademad til store begivenheder og hyggelige stunder, der skal være noget specielt. Der leveres catering København.

bedste catering københavn

12. Rimini

Skræddersyede italienske anretninger og gratis levering i Storkøbenhavn. Den italienske restaurant Rimini levere diner transportable og giver dig mulighed i et samarbejde med dem, at sammensætte en menu efter dit ønske.

Skal i have autentisk italiensk, så er Rimini et godt valg. Se på deres hjemmeside efter eksempler på menuer.

 

fransk catering københavnBonus: Fransk Spisehus

Det bedste fra Frankrig, om det til festen, firmafrokosten eller højtiden du ønsker leveret til, så det sikkert i vil få en tilfredsstillende spise oplevelse her.

Priserne er i den højere ende, men fair i forhold til kvaliteten. Der tilbydes 6 selskabsmenuer, se f.eks. køkkenchefens favorit.

 

Mad ud af huset Frederiksberg

Som bonus synes jeg der lige skal tilføjes nogle muligheder for mad ud af huset Frederiksberg. Derfor har jeg fundet yderligere 3 til listen for Catering København, der er værd at tage med. Håber der her er noget du finder spændende, hvis du ikke allerede har fundet nogle gode kandidater.

13. Frederiksberg Dinérmad ud af huset frederiksberg

Grill catering, buffet, Smørrebrød, tapas mv. De har det hele hos Frederiksberg Dinér. Derfor anbefaler jeg du går på opdagelse på deres hjemmeside for at finde det der passer til dit selskab.

Er du virksomhed og leder efter en frokostordning, kan det også arrangeres og der leveres i Københavns området fra 80 kr.

 

catering amager14. Galting’s Mad ud af huset

Startede i 2000 og har siden lavet lækre anretninger til alle slags begivenheder. Se f.eks. deres sæsonbetonede 3-retters menuer, hvor du frit kan sammensætte menuen som du ønsker.

Der er også mulighed for at bestille tapas, brunch ud af huset og mange andre inspirerende retter, der kan leveres direkte til din fest i Københavnsområdet.

 

mad ud af huset københavn

15. Prego Catering

Vaskeægte italiener, som byder på lokale retter i et prisniveau hvor alle kan være med. Vælg selv din menu og tag en dialog med dem omkring hvilke muligheder de har for en sammensætning, der passer jer.

De leverer til alle begivenheder i alle størrelser, desuden kan der arrangeres serveringsservice, så i kan sørge for at hygge jer til egen fest, det nemlig vigtigt!

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på mad ud af huset og Catering København. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Mad ud af huset og bedste catering København

Ofte skal man  lede længe for at samle sig det fulde overblik, men heldigvis med denne oversigt slipper du for arbejdet. Det har taget mig flere timer at undersøge hvad der er muligt og det kommer forhåbentlig dig til gode.

Jeg har sammenlignet alle mulighederne og de leverandører ovenfor er efter min mening de bedste catering leverandører, der findes i København, Amager, Frederiksberg og omegn. Mad ud af huset tilbydes af de lokale restauranter i oversigten og jeg er sikker på du finder noget der passer dine behov.

Min mission har været at finde god catering i København og give dig min catering anbefaling. Det mener jeg bestemt at det udvalg jeg har fundet frem til er blandt de bedste muligheder. Selvfølgelig dukker der hele tiden nye steder op og jeg hører gerne fra dig, hvis du mener vi mangler en på listen. Du kan bare skrive mig en mail og så kan det være jeg tilføjer det på oversigten.

Nytårsmenu ud af huset ? Italiensk catering ?

Du finder i min oversigt gode lokale leverandører, der leverer til de fleste højtider, hvad end du skal bruge mad til den helt store nytårsmenu eller i ser spansk, fransk eller italiensk catering er det som passer til jer. Så kan mindst en af udbyderne opfylde dine ønsker omkring lækker med.

Der leveres også til de fleste anledninger og har du en virksomhed kan leverandørerne også lave firmafrokost eller frokost ud af huset, hvis noget skal fejres. Det altid en god og oplagt mulighed at få det udefra, da det kommer levereret og klar til servering når i har brug for det.

Jeg håber du har fundet hvad du leder efter eller om ikke andet er kommet tættere på en beslutning og jeg har været med til at give dig inspiration. Skulle det ikke være tilfældet og du har valgt en anden mulighed, så vil jeg meget gerne høre fra dig, så listen eventuelt kan udvides i fremtiden.

Mad ud af huset København

Der er utrolig mange muligheder for mad ud af huset København, fordi der er så mange gode restauranter, der selvfølgelig også leverer til fester, hvis man undersøger mulighederne. Mad ud af huset er som oftest nemlig kun en del af deres beskæftigelse, ved siden af at drive restauranten.

Derfor er denne oversigt min mission at give dig overblikket på et udsnit af dem der findes, så du slipper for besværet. Du har sikkert allerede tjekket ovenstående leverandører godt igennem, men hvis ikke, så indeholder listen lidt af hvert. Både dem der leverer ud af huset som fuldtid, samt leverandører der gør det ved siden af den normale restaurant.

Du finder i hvert fald flere muligheder, der både leverer selskabsmenu, buffet catering, frokost catering i hele København og omegn. Det uanset om du bor på Frederiksberg, Amager, Valby, Vanløse, Rødovre, Hvidovre.

Håber meget du finder hvad du leder efter og ellers skal du ikke være sky for at række ud, så giver jeg gerne råd med på vejen.

Med venlig hilsen

Din Mad Onkel