10 bud på mad ud af huset Nordjylland

mad ud af huset nordjylland

Nordjylland har mange muligheder, når det kommer til mad ud af huset til fester og arrangementer. Det kan dog være tidskrævende at finde de rette, derfor har jeg sparet dig besværet og samlet de gode lokale tilbud her.

Listen består af lokale muligheder og nogen kender du måske i forvejen. Du finder et link til de enkelte leverandører, hvor du kan bestille fra direkte.

Mulighederne er for så vidt muligt en blanding af leverandører, der imødekommer fleres behov. Nogle har også mulighed for levering, såfremt i ønsker det.

Leverandørerne i denne oversigt leverer mad ud af huset i blandt andet Hjørring, Brønderslev, Skagen, Frederikshavn mv.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du leder efter, kan du med fordel se mine oversigter for mad ud af huset supermarkeder, buffet, brunch, tapas eller min oversigt for Aalborg eller Thisted.

 

Catering & mad ud af huset Nordjylland

Her finder min liste over leverandører af mad ud af huset i Nordjylland og omegn, som er placeret i Nordjylland. Derfor sparer du besværet ved at undersøge de enkelte og får det præsenteret her i en enkel oversigt. Håber du finder hvad du leder efter og vil anbefale du også undersøger muligheden for mad ud af huset Aalborg hos Wecater, hvor du kan bestille direkte hos lokale leverandører.

god mad ud af huset nordjylland1. Mortensens Mad    SE MENU

Mortensens Mad har et udvalg af menuer og buffeter til gode priser. Der er mulighed for både afhentning eller levering efter behov.

Ønsker du god mad til en fornuftig pris, så er Mortensens Mad et godt valg. De kan også tilbyde tapas, frokost buffet og natmad fra deres køkken i Brønderslev.

 

catering nordjylland2. Mad Med Mest    SE MENU

Lækker mad af god kvalitet, lavet efter sæsonens råvarer til årets anledninger. Få maden leveret til døren og de kan også stille både tjenere og kok til rådighed.

Mad Med Mest er en god løsning, hvis du ønsker en leverandør der kan imødekomme de flestes behov og har erfaring med alle slags anledninger.

 

mad ud af huset hjørring3. Restaurant Bryggen    SE MENU

Skal festen være noget udover det sædvanlige? Så er Restaurant Bryggen et godt valg, da du kan få buffet, 3- og 5-retters menuer, lavet af råvarer af høj kvalitet.

De er beliggende i Thisted, men leverer op til 50 km derfra. Se deres fulde menu eller tag kontakt, for at få skræddersyet maden til jeres næste selskab.

 

mad ud af huset brønderslev4. Kokkensbuffet    SE MENU

Landsdækkende leverandør, der har et stort udvalg af buffeter til alle anledninger, der også kan leveres.

Priserne er konkurrencedygtige og du har med sikkerhed hørt om dem før, hvorfor de er et godt bud, på leverandør til jeres næste fest.

 

mad ud af huset frederikshavn5. Fruen og Kokken    SE MENU

Leverandør fra Brovst, der tilbyder mad ud af huset til alle typer fest fra 10 til 1600 kuverter og der leveres til i Nordjylland.

Skal i holde sommerfest med tapas, konfirmation med buffet eller have firmafrokost, så kan Fruen og Kokken med stor sandsynlighed imødekomme jeres ønsker.

 

pinde mader6. Jysk-Diner    SE MENU

Stor Jysk leverandør der har gode priser og et kæmpe udvalg af menuer, buffeter, brunch, tapas, frokost mv.

Her kan du få et godt billigt tilbud på den mad i leder efter til festen. Der leveres landsdækkende til alle brofaste øer.

 

grill catering7. Australian Barbeque    SE MENU

Lokal leverandør af barbeque catering, hvis i står og skal have en mande middag eller stor sommerfest, så kan de være værd at overveje.

Der tilbydes buffet ned til 10 kuverter og hvis du ikke allerede har gættet det på navnet, så er teamet australsk barbeque.

 

mad ud af huset nordjylland8. Anne Mad    SE MENU

Har været aktive i mere end 30 år og tilbyder menuer, buffeter, muligheden for sammensæt selv og anretninger efter årstiden.

Der er desuden mad til de fleste anledninger, så du gør klogt i at se om denne lokale leverandør har det du netop leder efter.

 

catering hjørring9. Martin Kok    SE MENU

Bestil mad inspireret fra alle verdenshjørner, med deres “verden rundt” buffeter, hvis i ønsker noget lækkert, der måske er lidt anderledes end hvad du får andre steder.

Desuden kan du også få mad til diverse anledninger, som julefrokost, bryllup og konfirmation. Der kan også laves smørrebrød og kolde anretninger.

 

medium bøf10. Slagteren & Kokken    SE MENU

Få mad fra en rigtig slagter, hvilket er ideelt til sommerfesten og du kan bestille slagterens grill service, hvor du kan vælge blandt et stort og lækkert udvalg af kød buffeter.

At bestille fra slagteren er ofte også godt i forhold til kolde borde, som går godt til receptioner eller lignende, da du sikret en høj kvalitet.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Nordjylland. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Bestil mad ud af huset Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn

Du finder i ovenstående oversigt de bedste muligheder i lokalområdet og håber meget du er blevet inspireret, uanset om du skal holde konfirmation, sommerfest, fødselsdag, julefrokost, mortensaften eller noget helt tredje. Så slipper du for besværet, da dette er dem, som jeg mener er værd at undersøge i første omgang.

Der findes mange muligheder og alle har forskellig smag, så mod forventning, kan det selvfølgelig være du ikke finder det du lige stod og manglede. Her har jeg god erfaring med at række ud til de leverandører, der er nogenlunde i stil med det man har behov for og så høre dem om de har mulighed for at skræddersy en menu til at passe jeres behov.

Tips og tricks med på vejen

Min ambition er at gøre det nemt for dig at finde frem til den rigtige leverandør af catering til jeres fest. Det kan nemlig være tidskrævende at få overblikket, men det er her din Mad Onkel kommer ind i billedet.

Indtil videre har jeg nemlig lavet mere end 10 oversigter på lokale muligheder i Danmark. De er lavet baseret på en masse research og gennem at læse anmeldelser lokalt. Udover det, har det selvfølgelig været ambitionen at finde frem til de muligheder, man måske ikke kendte til i lokalområdet endnu.

Derfor håber jeg meget du finder hvad du leder efter og hvis ikke, så står jeg til rådighed, da det min klare ambition at give det bedste overblik på catering og mad ud af huset i Danmark og i denne artikel selvfølgelig over Nordjylland.

Madglade hilsner
Din Mad Onkel