Mad ud af huset – Hillerød

mad ud af huset hillerød

Jeg har på denne side fundet et udvalg af spændende muligheder for catering og mad ud af huset i og omkring Hillerød. Er det f.eks. buffet, firmafrokost eller grillmenu du er ude efter, så har jeg samlet et godt udvalg her.

De 6 bud som jeg har beskrevet nedenfor  imødekommer de flestes behov. Desuden er de selvfølgelig enten placeret eller har mulighed for at leverer til Hillerød.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du leder efter, vil jeg anbefale dig at se mine andre lokale oversigter for FrederikssundHelsingørFrederiksværk eller Nordsjælland.

Catering og mad ud af huset Hillerød

1. Madsens Cateringmad ud af huset hillerød

Buffeter, hverdagsmad og frem for alt tapas! Hos Madsens Catering sørger ejerne Stine og Søren for tiltalende retter, der også kan tilvælges en vinmenu.

Prislejet er fra 160 kr. pr. kuvert. Der kan yderligere aftales mulighed for levering efter behov.

 

tapas ud af huset hillerød2. Frederiksborg Catering

Laver mad til firmafrokoster, receptioner og fester. Et godt forslag er deres receptionsmenu, hvor du selv kan sammensætte menuen ud fra 30 retter.

Alt kødet leveres i samarbejde med Mesterslagteren og prisniveauet variere mellem 125 – 329 kr. og der kan aftales levering.

 

3. Slagtermester Peter Avlundbillig mad ud af huset hillerød

Har et stort udvalg og kan tilbyde helstegt pattegris med alt tilbehør, til festerne der skal imponere. Desuden kan de også sammensætte mindre anretninger til hyggelige begivenheder, eller hvis man gerne vil forkæle sig selv en hverdag.

Der er mulighed for mange kombinationer og priserne er fair og strækker sig mellem 35 – 185 kr. pr. kuvert.

 

4sund mad. Carstens Diner

Bestil en sandwichvogn, fordi det har du nok aldrig haft til din fest før. Der servere flæskestegs sandwich og grillpølser.

Du kan også vælge deres tiltalende grillmenu, der passer godt til sommerfesten. Prisniveauet ligger mellem 125 – 250 kr. pr. kuvert. Du kan også booke deres lokale, hvis du mangler pladsen.

 

5. Skævinge kromenu ud af huset

Få din egen kok til at forberede maden til dit arrangement og vær med til at sammensætte din egen menu, fra deres store menukort.

Du kan sågar betale det hele med mobilepay. Deres diner transportable leveres i Nordsjælland.

 

6catering hillerød. Rufo Ruffo 2

Laver original italiensk mad og du kan selvfølgelig vælge mellem lækre pastaretter i de sammensatte menuer, der byder på det bedste fra Italien.

Menuerne koster mellem 198 – 349 kr. pr. kuvert. og der kan aftales levering.

Bedste catering Hillerød

Det vigtigt for os at denne oversigt afspejler de bedste muligheder i lokal området. Derfor hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side.

Så det kan sikres at der gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Hillerød på denne side.

Du kan eventuelt sende mig en mail på “hej @ madonkel.dk” og så vender jeg tilbage inden kort tid og såfremt det en udbyder du anbefaler, så tilføjer jeg det gerne til siden.

I Hillerød er det mig erfaring at der findes nogle skjulte skatte og synes bestemt det er værd at besøge mere end én af ovenstående udbydere, da de giver et godt indtryk af hvad der er muligt.

Desuden hvis du har kendskab til en eller flere af ovenstående, kender du dem måske fra deres normale restaurant, men kendte ikke til deres mulighed for levering ud af huset.

Find nytårsmenu og brunch catering

Ønsker du nytårsmenuen skal være nem i år, jamen så er det oplagt at få den bragt udefra. Det kan du f.eks. gøre fra Skævinge kro, som kan stå for en suveræn menu, der helt sikkert gør dine gæster tilfredse. Menuen opdateres hvert år og du kan besøge deres hjemmeside, for at finde ud af hvad din menu potentielt kan stå på i år.

I den helt anden bold gade, finder du også leverandører af brunch catering i lokal området. Det er altid en god idé hvis du ikke ønsker festen skal være det helt store, men stadig vil slippe for besværet ved at skulle lave maden til mange mennesker selv.

Carstens Diner kan stå for jeres brunch og kan lave den helt store menu, som bestemt ikke mangler noget. Desuden er prisen yderst konkurrencedygtig og det meget sandsynligt du ikke kan gøre det billigere her, end hvis du skulle tage familien med på den lokale café for at få brunch.

Jeg håber virkelig du har fundet hvad du leder efter, eller om ikke andet fået inspiration og kommet det tættere på en beslutning. Skulle du mod forventning ikke finde det du leder efter og vælger en hel tredje udbyder i lokalområdet, så håber jeg du tager dig tid til at give mig feedback. Fordi så kan denne leverandør tilføjes oversigt, så andre kan hjælpes godt på vej fremover.

Med venlig hilsen

Din Mad Onkel