Mad ud af huset – Hillerød

mad ud af huset hillerød

Catering og mad ud af huset Hillerød

Jeg har på denne side fundet et udvalg af spændende muligheder for catering og mad ud af huset i og omkring Hillerød. Er det f.eks. buffeter, firmafrokost eller grillmenu du er ude efter, så har vi foreslagende her.

 

1. Madsens Cateringmad ud af huset hillerød

Buffeter, hverdagsmad og frem for alt tapas! Hos Madsens Catering sørger ejerne Stine og Søren for tiltalende retter, der også kan tilvælges en vinmenu.

Prislejet befinder sig mellem 60 – 325 kr. pr. kuvert. Der kan yderligere aftales mulighed for levering efter behov.

 

 

mad ud af huset hillerød2. Frederiksborg Catering

Laver mad til firmafrokoster, receptioner og fester. Et godt forslag er deres receptionsmenu, hvor du selv kan sammensætte menuen ud fra 30 retter.

Alt kødet leveres i samarbejde med Mesterslagteren og prisniveauet variere mellem 125 – 329 kr. og der kan aftales levering.

 

 

3. Slagtermester Peter Avlundmad ud af huset hillerød

Har et stort udvalg og kan tilbyde helstegt pattegris med alt tilbehør, til festerne der skal imponere. Desuden kan de også sammensætte mindre anretninger til hyggelige begivenheder, eller hvis man gerne vil forkæle sig selv en hverdag.

Der er mulighed for mange kombinationer og priserne er fair og strækker sig mellem 35 – 185 kr. pr. kuvert.

 

 

4mad ud af huset hillerød. Carstens Diner

Bestil en sandwichvogn, fordi det har du nok aldrig haft til din fest før. Der servere flæskestegs sandwich og grillpølser.

Du kan også vælge deres tiltalende grillmenu, der passer godt til sommerfesten. Prisniveauet ligger mellem 125 – 250 kr. pr. kuvert. Du kan også booke deres lokale, hvis du mangler pladsen.

 

5. Rufo Ruffo 2mad ud af huset hillerød

Laver original italiensk mad og du kan selvfølgelig vælge mellem lækre pastaretter i de sammensatte menuer, der byder på det bedste fra Italien.

Menuerne koster mellem 198 – 349 kr. pr. kuvert. og der kan aftales levering.

 

 

6mad ud af huset hillerød. Skævinge kro

Få din egen kok til at forberede maden til dit arrangement og vær med til at sammensætte din egen menu, fra deres store menukort.

Du kan sågar betale det hele med mobilepay. Deres diner transportable leveres i Nordsjælland.

 

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Hillerød. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Se også: Frederikssund | Helsingør | Frederiksværk