Mad ud af huset – Frederiksværk

mad ud af huset Frederiksværk

I Frederiksværk, har jeg fundet gode muligheder for mad ud af huset og catering i lokale området. Du får derfor mine 4 bud på mad ud af huset nedenfor.

Leder du efter smørrebrød, grill catering eller buffet der imødekommer alles behov til en fornuftig pris. Så er jeg sikker på de muligheder jeg har fundet frem til, har noget der kan imødekomme jeres behov.

Finder du ikke hvad du ledte efter, vil jeg henvise til mine guides for NordsjællandFrederikssund og Hillerød, da de fleste herfra også leverer til Frederiksværk.

Catering og mad ud af huset Frederiksværk

1. Hos Vipsenmad ud af huset frederiksværk

Smørrebrød og catering finder du Hos Vipsen, som har et bredt udvalg af både sæsonmenuer, buffeter og øvrige anretninger, som du kan finde i deres brochure.

Desuden laver de også mad ud af huset til påskefrokoster, mors dag, konfirmation og meget mere.

 

catering frederiksværk2. Slagter Duelund

Den lokale slagter i Frederiksværk gågade er en gammeldags slagterforretning, der selvfølgelig også har et stort udvalg af mad ud af huset.

Hvad enten du har lyst til tapas, brunch, grill buffet eller helstegt pattegris. Så er det hos Slagter Duelund du kan finde et solidt udvalg, så dine gæster ikke går sultne hjem.

 

3. Frederiksværk røgerimad ud af huset frederiksværk

Fiskehandleren i Frederiksværk, som er placeret tæt på lystbådehavnen, leverer også mad ud af huset, som individuelt skal aftales. Jeg vil anbefale at give dem et kald eller besøge deres forretning, for at aftale nærmere.

Er det en kold buffet du skal have til din næste fest, anbefaler jeg altid at man tager en snak med sin lokale fiskehandel og forhører sig omkring mulighederne.

 

mad ud af huset frederiksværk4. Rikkes Køkken

Har faste menuer, men sammensætter også buffeter efter årstiden, med de bedste råvarer. Prisniveauet er fair og de enkelte menuer består af mange spændende sammensætninger.

Der leveres mad til store og små begivenheder og der kan også aftales levering.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Frederiksværk. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Buffet eller billig smørrebrød i Frederiksværk

Ovenstående leverandører imødekommer de flestes behov. Da der du både finder mad fra den lokale slagter, som er ideelt til sommerfesten.

Skal du have familie eller venner forbi, kan Slagter Duelund nemlig stå for grill, kød, udstyr og madlavningen. Så i kun skal nyde den lækre mad, i forhåbentlig godt vejr, og gæsternes selskab. Hvilket er sådan det skal være efter min mening, da man ofte står med for meget arbejde, hvis man skal lave mad til 10+.

Det kan også være det en stor fest i skal have mad til. Så er buffet højst sandsynligt den bedste mulighed, da der er noget til enhver smag og ofte er det store portioner, som sikre dine gæster i går fra festen med tomme maver.

Skal festen derimod være lidt let, kan det også anbefales at hente smørrebrød hos Vipsen, som er en populær valgmulighed og går godt til både frokost og aften.

Nem og bekvem mad udefra

Ofte kan det være uoverskueligt at skulle servere mad til mange gæster. Det kan derfor være en god idé at undersøge hvad de lokale muligheder er for at få bragt mad til festen. Da det ikke altid er så dyrt som man har forestillet sig, samt man slipper for besværet.

Derfor vil jeg altid anbefale man får sine behov ned på papir og herefter tager kontakt til de relevante udbydere, som umiddelbart har det man leder efter. Når de enkelte tilbud er samlet, kan man så tage stilling til, om det noget man selv ønsker at lave eller et af tilbuddene netop lever op til både budget og de forventninger man havde. I mange tilfælde, så er det faktisk ikke så omkostnings fuldt, som man forventede.

Desuden bliver det ofte meget lækrere, at få det udefra, sammenlignet med hvis man laver det selv.

Jeg håber, du har samlet dig en masse inspiration, fra denne oversigt over Frederiksværk, hvad angår catering og mad ud af huset. Skulle der være en mulighed jeg har overset, men du mener er værd at nævne. Så hører jeg gerne fra dig, da jeg selvfølgelig ønsker at gøre dette til en fuldendt oversigt, til alle som leder efter mad til deres fest.

Med venlig hilsen

Din Mad Onkel