Mad ud af huset – Frederiksværk

mad ud af huset Frederiksværk

Catering og mad ud af huset Frederiksværk

I Frederiksværk har jeg fundet nogle spændende muligheder for mad ud af huset hos de lokale forretninger. Jeg har fundet frem til 4 interessante leverandører i og omkring Frederiksværk, som på forhånd har informationer omkring deres catering tilgængeligt online.

Finder du ikke hvad du ledte efter, vil jeg henvise til mine guides for NordsjællandFrederikssund og Hillerød, da de fleste herfra også leverer til Frederiksværk.

 

1. Rikkes Køkkenmad ud af huset frederiksværk

Har faste menuer, men sammensætter også buffeter efter årstiden, med de bedste råvarer. Prisniveauet er fair og de enkelte menuer består af mange spændende sammensætninger.

Der leveres mad til store og små begivenheder og der kan også aftales levering.

 

mad ud af huset frederiksværk2. Slagter Duelund

Den lokale slagter i Frederiksværk gågade er en gammeldags slagterforretning, der selvfølgelig også har et stort udvalg af mad ud af huset.

Hvad enten du har lyst til tapas, brunch eller grill buffet, der i øvrigt kan arrangeres med helstegt pattegris. Så er det hos Slagter Duelund du kan finde et solidt udvalg, så dine gæster ikke går sultne hjem.

 

3. Frederiksværk røgerimad ud af huset frederiksværk

Fiskehandleren i Frederiksværk, som er placeret tæt på lystbådehavnen, leverer også mad ud af huset, som individuelt skal aftales. Jeg vil anbefale at give dem et kald eller besøge deres forretning, for at aftale nærmere.

Er det en kold buffet du skal have til din næste fest, anbefaler jeg altid at man tager en snak med sin lokale fiskehandel og forhører sig omkring mulighederne.

 

mad ud af huset frederiksværk4. Hos Vipsen

Smørrebrød og catering finder du Hos Vipsen, som har et bredt udvalg af både sæsonmenuer, buffeter og øvrige anretninger, som du kan finde i deres brochure HER.

Desuden laver de også mad ud af huset til påskefrokoster, mors dag, konfirmation og meget mere.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Frederiksværk. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Se også: Hillerød | Helsingør |  Frederikssund