18 bud på julefrokost ud af huset 2020

julefrokost ud af huset

Der er mange muligheder for julefrokost ud af huset i Danmark, men nogen gange kan jagten på det rigtige sted tage lang tid. Derfor har jeg nedenfor fundet landsdækkende tilbud samt lokale tilbud i København, Århus, Aalborg og Odense.

Jeg har forsøgt at samle de bedste tilbud i Danmark, med fokus på både de landsdækkende og lokale muligheder. Så du forhåbentlig bliver inspireret og finder netop den udbyder som lever op til dit selskabs behov.

De udbydere jeg har fundet julefrokost ud af huset fra, tilbyder mange forskellige muligheder. Der strækker sig fra luksus fransk julefrokost, byg-selv menu og selvfølgelig klassiske buffeter.

Jeg håber du finder hvad du leder efter og oversigten nedenfor er opbygget således, der først er beskrevet de landsdækkende muligheder og herefter kommer mulighederne for julefrokost ud af huset København, Aarhus og til sidst Aalborg.

Skulle du ikke finde hvad du leder efter, kan du også søge inspiration fra mine lokale oversigter, ved at gå til forsiden her.

Julefrokost ud af huset København

Bor du i København eller omegn, så har jeg her fundet de lokale muligheder. Leverandørerne levere i København, men også Nordsjælland og de valgmuligheder jeg støtte på, der var mest attraktive er en blanding af lokale udbydere, men også kendte catering køkkener. I min søgen fandt jeg også platformen Wecater.dk, der også har en samling af tilbud fra leverandører lokalt i København.

Det derfor værd at besøge den følgende side for flere tilbud på julefrokost ud af huset her.

julefrokost ud af huset københavn

Vores-kok          SE TILBUD

Julebuffet til 200,- pr. pers. og minimum 10 kuverter. Altid en succes med julemenuerne fra Vores-kok, der altid findes i et fornuftigt prisleje.

Catering4u          SE TILBUD

Fra 199,- pr. pers. og ned til minimum 10 kuverter. Der leveres i hele Nordsjællan. Moderne eller klassisk julefrokost, du får det her i flere prisniveauer, alt efter hvad i leder efter. Der leveres også.

Food To Go          SE TILBUD

Fra 185,- pr. pers. og ned til 6 kuverter pr. bestilling. Stort udvalg af menuer, ligefra juleplatte, buffet, tapas og menu. Du er sikret kvalitet og udvalg.

Meyers – Fra 225,- pr. kuvert
Meyer er en sikker kandidat, der i år har stablet en lækker menu på benene, med mulighed for tilkøb. Se menu her

Fransk Spisehus – Fra 295,- pr. kuvert
Julefrokost ud af huset, hvor du kan vælge mellem buffet, juletallerken eller endda juleaftens menu. Se menu her

Cofoco – Fra 255,- pr. kuvert
Lækker julemenu du helt sikkert kan gøre din gæster imponerede over. God sammensætning af klassiske retter. Se menu her

 

Julefrokost ud af huset Aarhus

I Aarhus og omegn vil jeg anbefale de følgende muligheder, som gode bud. Der kan vælges lidt af hvert og der er forhåbentlig et tilbud hos en af udbyderne der passer dig.

julefrokost ud af huset aalborg

Michaels Mad og Vin          SE TILBUD

Få buffet fra 85,- pr. pers. og ned til hele 6 kuverter minimum. Dette er inklusiv engangsemballage, hvilket gør det nemt og bekvemt og kan simpelthen ikke gøres billigere!

Go Mad – Fra 89,- pr. kuvert
Godt udvalg, vælg f.eks. mellem buffet, menu, byg selv eller grillmad. Der er noget til enhver smag. Se menu her

Fest Diner – Fra 89,- pr. kuvert
Mange valgmuligheder, lige fra byg-selv julefrokost til Grazy Price jul. Alt sammen til fornuftige priser. Se menu her

Stubbs – Fra 285,- pr. kuvert
Når det skal være noget ekstraordinært, er Stubbs et godt bud og jeg vil anbefale dig at se deres menu igennem. Se menu her

Julefrokost ud af huset Aalborg

Bor du i Aalborg eller nærområdet kan du her se de muligheder jeg fandt frem. Må være ærlig og sige det godt nok er svært at finde frem til de gode steder, men her er i hvert fald nogle af dem.

julefrokost ud af huset aarhus

Mortensens Mad          SE TILBUD

Julebuffet fra 128,- pr. pers. ned til 6 kuverter. Få leveret det i Aalborg og det meste af Nordjylland. Vælg også mellem mange tilvalg eller den store juletapas til 218,-.

Vejgaard Hallen – Fra 118,- pr. kuvert
Få julemaden som diner transportable, eller hold årets julefrokost i deres selskabslokaler. Se menu her

Simon’s – Fra 175,- pr. kuvert
Prøv deres julefrokost ud af huset 2018 menuer: næsten klassisk eller juletapas. Se menu her

Lé Chef – Fra 245,- pr. kuvert
Nordisk inspireret mad af høj kvalitet, sammensæt selv eller vælg nøje udvalgte buffeter. Se menu her

Koge & Kone – Fra 159,- pr. kuvert
Traditionel menu, hvor du selvfølgelig får alt hvad hjertet begærer til en julefrokost.

Landsdækkende julefrokost ud af huset

Herunder finder du de catering selskaber der leverer julefrokost ud af huset, i det meste af landet. Det gælder både til firmajulefrokost, men også til den traditionelle julefrokost med familie og venner. De landsdækkende muligheder har køkkener over hele landet og levere også til det meste efter aftale.

Skulle du være i tvivl om de gør, vil det altid være godt at tjekke op ved at tage direkte kontakt til dem. Det der kendetegner de tre nedenstående muligheder er at de er store udbydere, hvorfor deres tilbud også er i et attraktivt prisleje.

Salt og Peber – Fra 94,- pr. kuvertjulefrokost ud af huset
Vælg mellem nem eller traditionel anretning, hvor der selvfølgelig er alt der hører sig til en god julefrokost
Se menu her

Kokkens buffet – Fra 89,- pr. kuvert
Har flere forskellige muligheder, lige fra julebuffet til firmajulefrokost. 
Se menu her

Jysk Diner – Fra 109,- pr. kuvert
Her er menuen valgfri og du sammensætter selv din julefrokost ud fra de mange valgmuligheder. Se menu her

Fandt du ikke hvad du ledte efter, vil jeg anbefale dig at se mine lokale oversigter.

Er din by ikke med i oversigten eller har du gode erfaringer fra andre steder, så hører jeg gerne fra dig, da jeg løbende arbejder på at udvide oversigten. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk

Julefrokost catering

Selvfølgelig er der mange muligheder for at få mad til en julefrokost og en til er at få det leveret ud af huset fra en restaurant eller lignende, men en håndfuld af ovenstående muligheder leverer også til store selskaber. Det betyder der kan imødekommes ordre fra store selskaber på den anden side af 200 kuverter.

Det ideelt til firmafrokosten, hvor det selvfølgelig er påkrævet at maden bliver leveret professionelt. Ovenstående leverandører er gode bud og det kommer bag på mig, hvis du ikke skulle finde en leverandør, som passer til jer.

Du finder i oversigten de traditionelle muligheder, med frikadeller, juletallerken, flæskesteg og meget andet, men det er også mulighed med mere utraditionelle sammensætninger.

Du finder et stort udvalg af muligheder inden for julefrokost catering hos Danmarks førende portal for mad ud af huset: wecater.dk. Der har lokale tilbud og kan også stå til rådighed, såfremt der er spørgsmål. De arbejder kun sammen med leveringsdygtige leverandører, der både kan imødekomme de flestes behov, men også leverer en super kvalitet.

Selskabslege til julefrokosten

Udover maden selvfølgelig er en vigtig del af festen, så hører det sig til der også er selskabslege arrangeret. Det typiske er quiz, konkurrencer eller spil der er arrangeret af værten, så der kan tilføjes egen kant og eventuelt kan spørgsmål eller aktiviteter inkludere de enkelte gæster, hvilket altid gør det underholdende.

Til inspiration har jeg besøgt Juleri.dk, hvor de kommer med mange gode forslag til selskabslege til julefrokosten. Der er beskrevet gode ideer til de enkelte lege, men også nogle fysiske spil, der kan gøre det lidt mere udfordrende, hvis det er det i ønsker. Personligt holder jeg selv meget af at rafle omkring gaver til julefrokosten med familien, da jeg mener det samler familien omkring en aktivitet. Det kræver også lidt forberedelse og omtanke, fordi der i alle gaver bliver investeret lidt betænkningstid, som i min mening også er noget værd.

Jeg håber du i dette indslag har fundet inspiration til mulighederne inden for julefrokost ud af huset og her til sidst også til nogle aktiviteter i kunne lave.

God fornøjelse med julefrokosten og glade mad hilsner,

Din Mad Onkel