8 bud på Catering Nordsjælland

catering nordsjælland

Leder du efter catering Nordsjælland? Så er du kommet til det rette sted.

Her er nemlig en oversigt på 8 forskellige muligheder for mad ud af huset i Nordsjælland. Leverandørene imødekommer de flestes behov og det ville virkelig komme bag på mig, hvis du ikke finder mindst én, som har det du søger.

Derfor er de 8 forslag på leverandører nogen der kan levere noget til enhver fest. De er nøje udvalgt baseret på deres menu og omdømme, som har været udvælgelses kriterierne og selvfølgelig at de alle placeret i Nordsjælland.

Derfor håber jeg du finder hvad du leder efter og om ikke andet vil jeg anbefale dig at se mine øvrige indlæg med lokale forslag for: Frederikssund, Hillerød, Helsingør og Frederiksværk.

Nedenfor har jeg kort knyttet en kommentar til det som jeg synes er specielt interessant der tilbydes hos de enkelte og jeg vil anbefale at du besøger flere for at skabe dig et godt overblik.

Jeg håber meget du finder hvad du leder efter og held og lykke med jagten!

Mad ud af huset og catering Nordsjælland

catering nordsjælland1. Vores Kok    SE MENU

Har et stort udvalg af menuer til et yderst attraktivt prisniveau. Vores-kok har noget til alle begivenheder, højtider og sæsoner.

Eksempelvis har de mad til de fleste anledninger, hvilket giver en høj sandsynlighed for du finder den menu der passer til dit selskab. Hjemmesiden er i øvrigt nem og overskuelig.

 

mad ud af huset nordsjælland

2. Food To Go  SE MENU

Har noget til enhver smag og til en god pris. Skal i have påskefrokost, mad til sommerfest eller noget helt tredje, er de et godt valg.

Der leveres også til det meste af Nordsjælland og se det store udvalg på linket ovenfor. Food To Go er velkendt i lokal området og du kan også spise i caféen.

 

mad ud af huset nordsjælland

3. Fru Bonde    SE MENU

Leverer til små og store selskaber og opfordrer til at man tager en snak med dem, hvis en menu ikke helt passer til det du ønsker, så i sammen kan finde frem til en optimal menu til din fest.

Desuden tilbyder Fru Bonde mange forskellige slags smørrebrød og kan også arrangeres til at stå for din firma frokostordning.

 

diner transportable nordsjælland4. Catering4U    SE MENU

Mad til fornuftige priser og et godt udvalg af muligheder. Få bl.a. buffeter, menuer, tapas, brunch og mad til de fleste anledninger.

Se det samlede udvalg ved at klikke linket ovenfor. Der leveres desuden i hele Nordsjælland og København.

 

italiensk mad ud af huset nordsjælland5. Frederiksborg Catering

Er en udvidet slagter, som også gør sig stort inden for catering, hvilket er en stor fordel, hvis man skal være sikker på at kødet til din fest skal være i top.

Se f.eks. her udvalget af hovedretter, hvor der bl.a. kan vælges mellem Black Angus oksefilet og krondyr steg.

 

brunch catering6. Strandmøllekroen

Når dit selskab skal have catering i særklasse, er Strandmøllekroen stedet man skal vælge mad ud af huset fra.

Deres menuer egner sig godt til bryllupper og dit arrangement tilbyder de at skræddersy, så det lever op til dine forventninger. Prisen er selvfølgelig i den højere ende.

 

grill catering7. Café SIK

Særdeles attraktive priser hos Café SIK, fordi deres dyreste menu koster 190 kr! De tilbyder også mad ud af huset som hverdagsret, hvor du får bøf stroganoff for 65 kr. pr. kuvert.

Café SIK reklamere med at kunne levere ”næsten” og til en god pris. Så skal det være billig catering, så er de en god kandidat.

 

catering buffet8. Herlev Fisk & Vildt

Perfekt til receptioner, kolde borde eller hvis man skal forkæles lidt på en hverdag. Priserne er helt i orden og der tilbydes også eksklusive menuer til små og store selskaber, med hummer og rejecocktails.

Derudover kan der også bestilles mad til hverdagsaftener, helt ned til to personer, der er klar til at blive smidt på panden eller i ovnen.

 

Bonus: Vulpius

Skal du holde en havefest og skal den sent glemmes. Så er Vulpius og deres Guerilla køkken koncept helt genialt og Casper sørger selvfølgelig for god mad, men tilbyder så meget mere end det.

Alting arrangeres fra bunden og du kan forvente et intenst, frækt og underholdende arrangement gennem Vulpius.

Bonus: Slagter Lundgaard

Har lavet et lækkert katalog, som du kan hente her der giver overblik på deres meget attraktive menuer, der omfatter tapas, platter, lækre buffeter, salater og helstegt pattegris.

Slagter Lundgaard reklamere desuden med at kunne lave Danmarks bedste hønsesalat, der bl.a. er en del af buffeter og platter.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på mad ud af huset og catering Nordsjælland. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Den bedste catering Nordsjælland

Vores Kok og Fru Bonde har det store udvalg når det kommer til at finde den bedste catering. Desuden er de begge velkendte og har været tilstede i langtid. Vores Kok blev stiftet i 2005 og Fru Bonde i 2007. Hvilket betyder at noget må de gøre rigtigt og kan gennem deres anmeldelser læse mig frem til at kunder er tilfredse.

Begge leverandører har på den anden side af 10 menuer at vælge i mellem og priserne er selvfølgelig gode. Derfor vil jeg anbefale at såfremt du skal have det bedste og samtidig have værdi for pengene, så er de to gode kandidater.

Skulle du derimod være interesseret i noget mere målrettet kan jeg anbefale du enten besøger slagter Lundgaard, da du med sikkerhed kan få mørt kød her. Er i mere til kolde borde, så kan det også være Herlev fisk og vildt passer bedst til jer, med det bedste fra havet.

Finder du ikke præcis det du leder efter, kan du altid også besøge siden Wecater, hvor du kan finde flere tilbud på catering Nordsjælland og købe direkte fra de mange leverandører på siden.

Grill catering Nordsjælland

Grill catering er en sikker vinder til enhver havefest, med hjemmelavede pølser, bøffer og måske helstegt pattegris? Ofte forestiller man sig det som mere besvær at bestille den store menu. Men er det f.eks. fra en slagter i bestiller fra, så tilbydes muligheden i de fleste tilfælde at de står for madlavningen.

Det betyder for jer, at der kommer en slagter til jer, før festen begynder og sætter alt op, samt sørger for maden eller den helstegt pattegris er klar til tiden. Når arrangementet er slut, står de også for rengøringen og ned pakningen, så i blot kan nyde maden og festen.

Gør man det op hvad man får ud af at få slagteren eller en kok ud til at stå for alt madlavningen, så er det ofte ikke alt for galt, hvis man tænker over man selvfølgelig også skal have noget ud af festen selv.

Mange valgmuligheder

Det altid en udfordring at finde frem til den rigtige udbyder, da det en stor beslutning, som ofte koster over 10.000 kr. Derfor skal man selvfølgelig være sikker på man vælger det rigtige. Derfor har jeg med denne oversigt om ikke andet guidet dig til at finde de muligheder der er i lokal området. Så du slipper for besværet.

Det bedste råd jeg kan give til dig der er på udkig er at gå i dialog med de leverandører der virker interessant. På den måde kan i begge forventnings afstemme, da det ville være ærgerligt hvis det der blev leveret ikke lever op til jeres forventninger.

En god dialog med de potentielle leverandører, gør i begge kan komme med forslag til hvad der passer bedst til jeres begivenhed. Det kan jo godt være der er en menu, som i ikke havde overvejet. Derfor er det altid en idé enten at ringe eller sende en mail til udbyderen, for at snakke omkring mulighederne.

Brunch catering Nordsjælland

Det altid lækkert at få brunch catering. Som er perfekt til hvis du skal have familien forbi, men ikke vil stå med besværet. Det også ideelt, hvis økonomien ikke rækker til at få alle forbi til 3-retters, så er et billigere alternativ at invitere til brunch.

Brunch som er sammentrækningen af det engelske “Breakfast” og “Lunch”. Der består som oftest af stegte pølser, røræg, champignon, brød og alverdens andet lækkert man kunne forestille sig.

Det ofte en super mulighed, hvis du skal have gæster og kan også anbefales at få leveret udefra. Da du igen slipper for besværet uden det behøver koste en bondegård.

Jeg håber meget du har fundet hvad du leder efter i ovenstående oversigt. Om ikke andet har jeg hjulpet dig lidt på vej i den rigtige retning. Inspirationen burde om du om ikke andet godt kunne finde hos de nævnte leverandører, da de dækker de flestes behov.

Lækker billig buffet og mad til fest

Vil du gøre det billigt at have dine gæster forbi, men samtidig ønsker at skræddersy maden til festen. Så skal du enten vælge at gå med en buffet, som hos de enkelte leverandører nævnt ovenfor har mange bud på. Du kan nemlig ofte næsten vælge en buffet som passer til ethvert tema, lige fra grill buffet, gourmet buffet eller firma buffet, hvilket kun er enkelte eksempler på mulighederne.

Buffet er også ideelt at vælge til firmafrokost, da der altid vil være noget til enhver smag også hvis der skal være noget til til vegetar og veganeren.

Én anden mulighed er selvfølgelig tapas, fordi der her er en endnu større frihed i forhold til sammensætningen af jeres menu. Hos Vores Kok kan du helt selv vælge de fleste anretninger, som desuden starter i et fornuftigt prisleje.

Du finder helt sikkert mad til festen her, fordi de udvalgte leverandører har et godt udvalg, hvor du helt sikkert kan finde mindst én menu fra.

Skulle du ikke finde hvad du leder efter, men støder på en god mulighed som ikke står på listen, så hører jeg selvfølgelig med gerne fra dig. Så denne oversigt kan hjælpe andre på vej i fremtiden.

Med venlig hilsen

Din Mad Onkel