8 bud på Catering Nordsjælland

catering nordsjælland

Mad ud af huset og catering Nordsjælland

Leder du efter catering Nordsjælland? Så er du kommet til det rette sted.

Her er nemlig en oversigt på de forskellige muligheder der er for mad ud af huset i Nordsjælland.

Det jeg er kommet frem til, er 8 forslag på leverandører der kan levere noget til enhver fest. De er nøje udvalgt baseret på deres menu og omdømme, som har været udvælgelseskriterierne og selvfølgelig er de alle placeret i Nordsjælland.

Derfor håber jeg du finder hvad du leder efter og om ikke andet vil jeg anbefale dig at se mine øvrige indlæg med lokale forslag for: Frederikssund, Hillerød, Helsingør og Frederiksværk.

 

1. Vores-kokcatering nordsjælland

Har et stort udvalg af menuer til et yderst attraktivt prisniveau. Vores-kok har noget til alle begivenheder, højtider og sæsoner.

Eksempelvis har de 8 bud på 3-retters menuer, hvilket giver en høj sandsynlighed for du finder den menu der passer til dit selskab. Hjemmesiden er i øvrigt nem og overskuelig.

 

catering nordsjælland2. Fru Bonde

Leverer til små og store selskaber og opfordrer til at man tager en snak med dem, hvis en menu ikke helt passer til det du ønsker, så i sammen kan finde frem til en optimal menu til din fest.

Desuden tilbyder Fru Bonde mange forskellige slags smørrebrød og kan også arrangeres til at stå for din firma frokostordning.

 

3. Café SIKmad ud af huset nordsjælland

Særdeles attraktive priser hos Café SIK, fordi deres dyreste menu koster 190 kr! Derudover tilbyder de også mad ud af huset som hverdagsret, hvor du eksempelvis kan få bøf stroganoff for 65 kr. pr. kuvert.

Café SIK reklamere med at kunne levere ”næsten” og til en god pris. Så skal det være billig catering, så er de en god kandidat.

 

catering nordsjælland4. Frederiksborg Catering

Er en udvidet slagter, som også gør sig stort inden for catering, hvilket er en stor fordel, hvis man skal være sikker på at kødet til din fest skal være i top.

Se f.eks. her udvalget af hovedretter, hvor der bl.a. kan vælges mellem Black Angus oksefilet og krondyr steg.

 

 

5. Strandmøllekroencatering nordsjælland

Når dit selskab skal have catering i særklasse, er Strandmøllekroen stedet man skal vælge mad ud af huset fra. Deres menuer egner sig godt til bryllupper og dit arrangement tilbyder de at skræddersy, så det lever op til dine forventninger. Prisen er selvfølgelig i den højere ende.

 

 

catering nordsjælland6. Vulpius

Skal du holde en havefest og skal den sent glemmes. Så er Vulpius og deres Guerilla køkken koncept helt genialt og Casper sørger selvfølgelig for god mad, men tilbyder så meget mere end det.

Alting arrangeres fra bunden og du kan forvente et intenst, frækt og underholdende arrangement gennem Vulpius.

 

7. Slagter Lundgaardcatering nordsjælland

Har lavet et lækkert katalog, som du kan hente her der giver overblik på deres meget attraktive menuer, der omfatter tapas, platter, lækre buffeter, salater og helstegt pattegris.

Slagter Lundgaard reklamere desuden med at kunne lave Danmarks bedste hønsesalat, der bl.a. er en del af buffeter og platter.

 

mad ud af huset nordsjælland8. Herlev Fisk & Vildt

Perfekt til receptioner, kolde borde eller hvis man skal forkæles lidt på en hverdag. Priserne er helt i orden og der tilbydes også eksklusive menuer til små og store selskaber, med hummer og rejecocktails.

Derudover kan der også bestilles mad til hverdagsaftener, helt ned til to personer, der er klar til at blive smidt på panden eller i ovnen.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på mad ud af huset og catering Nordsjælland. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.