Mad ud af huset – Frederikssund

mad ud af huset Frederikssund

Catering og mad ud af huset Frederikssund

Frederikssund har mange muligheder, når det kommer til diner transportable, mad ud af huset og catering. Derfor har jeg lavet en leverandøroversigt til dig, der eksempelvis leder efter tapas, gourmet, helstegt pattegris eller en 3-retters menu til din næste fest.

Her er mine 6 bud på mad ud af huset Frederikssund og jeg håber du finder hvad du leder efter, ellers vil jeg anbefale dig også at se min samlede oversigt for Nordsjælland her.

1. Vores-kok.dkMad ud af huset Frederikssund

Vores-kok.dk har et stort udvalg og kan f.eks. tilbyde tapas, gourmet eller koldt bord, alt sammen i et attraktivt prisniveau der ligger mellem 18 – 300 kr. pr. kuvert.

Ser man på deres anmeldelser, giver det et entydigt indtryk, at Vores-kok.dk kan levere en madoplevelse udover det sædvanlige. De leverer sågar i hele Nordsjælland.

 

2. stegFru Bonde

Leverer mad til alle selskaber, virksomheder samt fester og har gjort det siden 2007. Fru Bonde udtrykker stor fleksibilitet på deres hjemmeside, når der skal sammensættes en menu. Du kan her finde deres kontaktoplysninger.

Hos Fru Bonde kan der arrangeres levering, efter dit behov.

 

3. Toldbodensalater

Er en fremragende restaurant, der også levere mad ud af huset. Du kan hos Toldboden sammensætte din egen 3-retters menu ud fra deres forslag og udvalget af sovser får en madglad’s mund til at løbe i vand.

Prisniveauet er fair, i forhold til den høje kvalitet de kan levere og indehaveren Steffen, har bl.a. arbejdet som Michelin-kok.

 

djævleæg4. Thomsens Dinér Transportable

Tilbyder bl.a. smørrebrød, buffeter og pølsebord. Skal du holde en sommerfest, kan Thomsens også sørge for en helstegt pattegris, der er en sikker vinder til store selskaber.

Til større selskaber, kan Thomsens også formidle en kok til anretningen. Maden kan leveres og de tilbyder også en kantineløsning til virksomheder.

 

5. Go Mad CateringMad ud af huset Frederikssund

Har god mad i et fornuftigt prisleje, der går fra 39 – 185 kr. Det er muligt at bestille mad til din fest, men mad til møder og kurser kan også arrangeres.

Go Mad Catering opfordre til kontakt, hvis du ikke finder det du ønsker på deres hjemmeside, så kan i sammen finde frem til den løsning der passer jer bedst.

 

 

Mad ud af huset Frederiksund6. Restaurant Kalvø

En restaurant som de fleste i Frederikssund kender til, men som også har mad ud af huset. Deres menuer ligger i den lidt høje ende og strækker sig mellem 85 – 495 kr. pr. kuvert.

Der tilbydes brunch, buffeter, 3-retters menuer og en festpakke. Til festpakken, kan der tilvælges fribar eller vin ad libitum, som er ideelt til det tørstige selskab.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Frederikssund. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Se også: Hillerød | Helsingør | Frederiksværk