Mad ud af huset – Frederikssund

mad ud af huset Frederikssund

Frederikssund har mange muligheder, når det kommer til diner transportable, mad ud af huset og catering.

Derfor har jeg lavet en leverandøroversigt til dig, der eksempelvis leder efter tapas, smørrebrød, gourmet, helstegt pattegris eller en 3-retters menu til din næste fest.

Her er mine 6 bud på mad ud af huset Frederikssund og jeg håber du finder hvad du leder efter, ellers vil jeg anbefale dig også at se min samlede oversigt for HillerødHelsingørFrederiksværkNordsjælland.

Oversigten er lavet med øje for du nemt skal få et overblik og de valgte leverandører imødekommer de flestes behov. Listen indeholder både fuldtids catering udbydere samt restauranter der alle har det tilfælles at de laver super mad.

Gå på opdagelse og håber jeg kan være med til at hjælpe dig et skridt tættere på hvem der skal levere mad til jeres selskab eller begivenhed.

Catering og mad ud af huset Frederikssund

1. Vores-kok.dk    SE MENUMad ud af huset Frederikssund

Vores-kok.dk har et stort udvalg og kan f.eks. tilbyde tapas, gourmet eller koldt bord, alt sammen i et attraktivt prisniveau der ligger fra 160 kr. pr. kuvert.

Ser man på deres anmeldelser, giver det et entydigt indtryk, at Vores-kok.dk kan levere en madoplevelse udover det sædvanlige. De leverer sågar i hele Nordsjælland.

catering frederikssund2. Food To Go    SE MENU

Velkendt leverandør fra Kocksvej i Frederikssund. Der leveres til de fleste selskaber og anledninger og her går du ikke galt i byen.

Der leveres også i det meste af Nordsjælland, skulle man foretrække det. Gå på opdagelse i deres mange tilbud og menuer.

 

brunch catering frederikssund3. Fru Bonde    SE MENU

Leverer mad til alle selskaber, virksomheder samt fester og har gjort det siden 2007. Fru Bonde udtrykker stor fleksibilitet på deres hjemmeside, når der skal sammensættes en menu.

Du kan her finde deres kontaktoplysninger. Hos Fru Bonde kan der arrangeres levering, efter dit behov.

mad ud af huset jægerspris4. Toldboden

Er en fremragende restaurant, der også levere mad ud af huset. Du kan hos Toldboden sammensætte din egen 3-retters menu ud fra deres forslag og udvalget af sovser får en madglad’s mund til at løbe i vand.

Prisniveauet er fair, i forhold til den høje kvalitet de kan levere og indehaveren Steffen, har bl.a. arbejdet som Michelin-kok.

Mad ud af huset Frederikssund5. Thomsens Dinér Transportable

Tilbyder bl.a. smørrebrød, buffeter og pølsebord. Skal du holde en sommerfest, kan Thomsens også sørge for en helstegt pattegris, der er en sikker vinder til store selskaber.

Til større selskaber, kan Thomsens også formidle en kok til anretningen. Maden kan leveres og de tilbyder også en kantineløsning til virksomheder.

 

catering Frederiksund

6. Go Mad Catering

Har god mad i et fornuftigt prisleje, der går fra 39 – 185 kr. Det er muligt at bestille mad til din fest, men mad til møder og kurser kan også arrangeres.

Go Mad Catering opfordre til kontakt, hvis du ikke finder det du ønsker på deres hjemmeside, så kan i sammen finde frem til den løsning der passer jer bedst.

Bonus: Restaurant Kalvø

En restaurant som de fleste i Frederikssund kender til, men som også har mad ud af huset. Deres menuer ligger i den lidt høje ende og strækker sig mellem 85 – 495 kr. pr. kuvert.

Der tilbydes brunch, buffeter, 3-retters menuer og en festpakke. Til festpakken, kan der tilvælges fribar eller vin ad libitum.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Frederikssund. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Mad ud af huset Jægerspris

Bor du i Jægerspris, så vil jeg mene de ovenstående muligheder er værd at tage i betragtning. Da de også leverer til Jægerspris og kun er et stenkast derfra, hvis man endelig skulle hente det.

De fleste af leverandørene leverer mod et mindre beløb og det kan arrangeres individuelt eller du kan læse dig frem til mulighederne på deres website. Tag f.eks. Vores Kok, som altid er en sikker vinder når det kommer til catering, fordi de har et godt udvalg af menuer og samtidig kan leverer til hele Nordsjælland.

Det kommer selvfølgelig altid an på hvad du leder efter, når du skal bestille mad ud af huset, men jeg vil mene at de 6 muligheder dækker de flestes behov. Skulle du ikke finde præcis det du leder efter, så besøg meget gerne mine andre oversigter, som jeg har lagt et link til ovenfor. Det kan også være du støder på en udbyder, som ikke er på listen, som du ender med at bestille fra og i det tilfælde hører jeg gerne fra dig, så oversigten kan blive endnu bedre i fremtiden. Feedback sætter jeg pris på!

Smørrebrød Frederikssund

I Frederikssund er det muligt at bestille smørrebrød til dit selskab gennem flere leverandører nævnt i denne artikel. Du kan bestille det hos bl.a. Vores Kok, Fru Bonde og Cafe SIK. De tilbyder det alle til en fornuftig pris og har noget til enhver smag. Du skal bare gøre op med dig selv og det er højbelagt eller håndmadder du vil have.

Håndmadderne går godt til en dag hvor maden ikke skal være yderligere i fokus, men i skal have noget i skrudten. Det kan også være i skal holde påskefrokost eller mødes over en snaps, fordi så er det altid at foretrække de højbelagte.

Mulighederne er alting mange når det kommer til smørrebrød og hos leverandørene kan man selvfølgelig vælge Ørelægens natmad, den med fiskefilet, roastbeef og de andre klassikere.

Catering i særklasse

Frederikssund er en god by når det kommer til mad ud af huset og catering, fordi der er noget til enhver smag. Derfor uanset om du skal holde den store havefest eller pinsefrokost eller julefrokost, så er der ikke en leverandør langt væk.

Skulle i derimod være interesseret i ikke at holde festen hos jer selv, men gerne vil leje festlokaler, så kan du både hos Vores Kok og Restaurant Kalvø leje lokaler. Det sikre i fuldt kan fokusere på festen uden, da både servering og madlavning bliver arrangeret af leverandøren.

På Restaurant Kalvø er det også ideelt, hvis der skal holdes konfirmation, bryllup eller julefrokost, da der i de pragtfulde lokaler med udsigt over fjorden skabes gode rammer for en hyggelig aften.

Jeg håber virkelig jeg har været med til at hjælpe dig på vej eller om ikke andet tættere på en beslutning. Da det kan være en stor beslutning af vælge hvor i skal have mad fra. Derfor vil jeg også sætte pris på hvis du skulle have kommentarer og hører gerne fra dig.

Mange madglade hilsner

Din Mad Onkel