Mad ud af huset – Silkeborg

mad ud af huset silkeborg

Her er en oversigt på mad ud af huset Silkeborg, hvor jeg har forsøgt at samle et bredt udvalg af lokale muligheder, hvor du forhåbentlig finder det du leder efter til din næste fest.

Det jeg er kommet frem til, er 7 forslag på catering Silkeborg, der er placeret i lokalområdet. I oversigten finder du flere eksempler på lækre buffeter, men også små anretninger og skræddersyede muligheder, så du kan vælge hvad der præcis passer til dit selskab og begivenhed.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du leder efter, vil jeg anbefale du besøger mine samlede oversigter for Aalborg og Århus.

Catering og mad ud af huset Silkeborg

1. Madmuttermad ud af huset silkeborg

Tilbyder dagsanretninger, frokostordning, helstegt pattegris og traditionelle buffeter. Bestiller du en buffet eller helstegt pattegris, giver Madmutter gratis leje af en Slushice maskine, inklusiv saft.

Eller book deres Hancock fadølsanlæg og få de første 30 liter oveni købet. Der leveres i hele Midtjylland.

 

mad ud af huset silkeborg2. Madkassen

Skifter menuen hver 3. måned, som er af høj kvalitet og du kan vælge mellem 2 til 4 retter til mellem 238-338 kr. Der kan leveres i Silkeborg området til 100-150 kr.

Har du desuden brug for assistance, kan Madkassen stille en kok til rådighed, så du slipper for det meste arbejde og kan fokusere på at have en hyggelig fest.

 

3. Kælderslagterencatering silkeborg

Klassisk slagter, der har et meget tiltalende udvalg af muligheder for mad ud af huset. Bl.a. kan du vælge mellem pølse bord, buffeter og lækre skær-selv anretninger alt sammen i et meget attraktivt prisleje.

Jeg anbefaler man tager ned i Søndergade 5 og tager en snak med dem omkring mulighederne. Fun Fact så er Kælderslagteren desuden Nordisk mester i fedtfattige spegepølser.

 

diner transportable silkeborg4. Tapas away

Byens største udvalg af tapas, der kan skræddersyes til at alle arrangementer. Vælg selv og sammensæt din egen buffet af mellem 5 til 10 retter, eller vælg en af deres to færdigsammensatte muligheder Toledo og Sevilla.

Skal du være sikker på der skal være noget til enhver smag, er Tapas away et udsøgt og godt valg.

 

5. Byens fisk & vildtmad ud af huset silkeborg

Lækre kolde borde, med alt godt fra havet, selvfølgelig har nogle af buffeterne også vildt på menuen, som oftest kommer fra lokale jægere.

Priserne er mellem 75-299 kr. og der serveres til små og store selskaber, med mulighed for levering og assistance af professionel kok.

 

mad ud af huset silkeborg6. Silkeborg Smørrebrød

Stort udvalg af små anretninger, hvor du bl.a. kan få canapeér, platter, tapas og selvfølgelig vælge mellem et stort antal smørrebrød.

Giv deres hjemmeside et besøg, da den er yderst brugervenlig og du får et godt overblik på præcis det du bestiller, med inspirerende billeder og gode priser.

 

7. Det Rullende Køkkenmad ud af huset silkeborg

Kok Lea Lund står bag Det Rullende Køkken, som laver mad til festarrangementer, lavet fra bunden.

Desuden kan du bestille en måltidskasse, til perioder hvor dig og din familie gerne vil fokusere på samvær, i stedet for besværet i køkkenet efter en lang arbejdsdag. Retterne er rustikke og maden er af høj kvalitet, lavet med kærlighed.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Silkeborg. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Tilbage til forsiden