Mad ud af huset fra Supermarkeder

mad ud af huset supermarkeder

Leder du efter mad ud af huset fra supermarkeder i Danmark?

Her får du nemlig en overskuelig oversigt, samt en kort beskrivelse af hvad de enkelte tilbyder, så du slipper for at undersøge dem alle og kan vælge den der passer til jeres behov.

I oversigten har jeg samlet tilbud og link til mad ud af huset fra Bilka, Føtex, Meny, Superbrugsen, Kvickly mv. Desuden har jeg samlet nogle gode tips og tricks til hvor du ellers kan finde inspiration.

Det er værd at nævne, at ønsker du catering fra lokale leverandører kan du med fordel også finde tilbud på Wecater.dk. Finder du ikke i oversigten præcis det du leder efter, vil jeg anbefale dig at besøge mine øvrige landsdækkende oversigter for catering i København, Aalborg, Århus mv.

Find lokal mad ud af huset hos Wecater.dk    BESØG

Bilka mad ud af huset

Bilkamadudafhuset.dk    SE TILBUD

bilka mad ud af husetHos Bilka finder du mad ud af huset tilpasset aktuelle højtider. I skrivende stund er der nemlig en række lækre tilbud på julefrokoster til meget konkurrencedygtige priser fra 95,- til 165,-.

I øvrigt har de også buffet, luksusbuffet, tapas og smørrebrød der kan bestilles året rundt og du sammensætter selv jeres menu. Når du har bestilt maden skal den afhentes ved din lokale Bilka og du kan ønske at få den opvarmet, så maden er klar til servering efter afhentning.

Ønsker du selv at stå for selve madlavningen til fest, kan du også købe en halv gris, fyldt and eller varmrøget lakseside, som er et godt udgangspunkt til en festmiddag.

Føtex mad ud af huset

Foetexudafhuset.dk  SE TILBUD

føtex mad ud af husetFøtex tilbyder et solidt udvalg af muligheder, når det kommer til mad ud af huset. Desuden gøres det til en fornuftigt pris, som de er kendt for. Du får bl.a. buffet eller tapas anretning under 130 kr. pr. kuvert.

De har også anretninger til når det ikke skal være noget stort, eksempelvis ostebord, brunch eller smørrebrød. Kort sagt har de det meste, så man går ikke galt i byen her.

Du bestiller hos dem online og afhenter direkte i din nærmeste Føtex. Der kan købes mad til de fleste højtider og mon ikke du også kan finde god vin der passer til maden i forretningen, skulle i have behovet for det også.

Meny mad ud af huset

Meny.dk/meny-ud-af-huset  SE TILBUD

Konceptet er enkelt og på deres side vælger du hvilken lokal afdeling der ligger tættest på dig. Når du har valgt det, bliver du præsenteret for de lokale menuer.

Der er nogle gengangere op til enkelte højtider, men derudover har butikkerne også tilpasset udvalg, som kan variere fra butik til butik. Derfor hvis du har flere forretninger omkring din placering, så kan det betale sig at undersøge flere muligheder. Det kan jo være en af butikkerne netop har det i står og leder efter.

Maden skal som udgangspunkt afhentes i forretningerne, men de kan bestilles direkte online på deres hjemmeside.

Superbrugsen mad ud af huset

Superbrugsen.dk/varer/slagter/  SE TILBUD

superbrugsen ud af husetDu vælger her mad fra enten slagteren eller delikatessen og op til højtider findes der udvalgte menuer, der kan bestilles fra flere placeringer.

På hjemmesiden finder du også mange artikler med inspiration til madlavning og tilberedning. Du finder mange brugbare tips og tricks.

Det ikke muligt at bestille online, men de opfordre til at tage kontakt til den lokale afdeling, da både slagter og delikatesse kan rådgive omkring eventuelle muligheder.

Kvickly mad ud af huset

Kvickly.dk/varer/delikatesse/   SE TILBUD

Få maden skræddersyet til jeres behov, uanset om det til en hyggelig komsammen eller sommerfest. Så kan du få tilbud, på det i står og mangler. Delikatessen fra Kvickly kan imødekomme manges behov og til en god pris.

Du går aldrig galt med deres smørrebrød, men der laves også diverse salater. Det er nemt og bekvemt. Konceptet er du ved hjælp af deres oversigt finder den lokale Kvickly nær dig og tager kontakt med dit behov, hvorefter de enten i butikken eller via email vender tilbage med et tilbud.

Lokale oversigter

Du finder på Madonkel flere oversigter på gode valgmuligheder når det kommer til mad til festen. Egentlig opstod ideen til bloggen at der manglede en god oversigt i Danmark, når man står i den store beslutning omkring hvor der skal bestilles fra. Derfor har jeg sat mig på missionen at gøre det lettere fremover.

Du finder også mine anbefalinger på de enkelte typer af mad, hvad end du leder efter buffet, tapas eller brunch. Her giver jeg tips til de steder rundt omkring i landet, der har gode bud på de enkelte typer.

Der findes nemlig rigtig mange gode muligheder i Danmark, men ofte bliver skygger de store udbydere sig for de gode lokale leverandører. Det er nemlig i mange tilfælde ikke meget dyrere at købe lokalt, det er dog desværre oftest mere besværligt at finde frem til dem.

Håber meget du finder hvad du leder efter og du kan altid tage kontakt, ved at skrive til hej @ madonkel.dk, hvis du måtte have spørgsmål eller kommentarer.

Glade mad hilsner fra din Mad Onkel