8 bud på mad ud af huset Roskilde

mad ud af huset Roskilde

Leder du efter catering og mad ud af huset Roskilde? Så er du kommet til det rette sted, fordi jeg har nemlig undersøgt mulighederne og samlet dem i denne oversigt.

Der er mange gode muligheder for mad ud af huset i og omkring Roskilde, men det kan til tider være udfordrende at finde frem til det rette valg. Derfor har jeg sparet dig besværet og fundet de bedste muligheder i nedenstående overblik.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, kan jeg varmt anbefale dig at besøge mine øvrige lokale oversigter for mad ud af huset i København, Frederikssund og Nordsjælland.

Catering og mad ud af huset Roskilde

1. Vores-kokcatering roskilde

Stort udvalg til rigtig gode priser. Vælg mellem menuer, buffeter og retter til enhver højtid.

Det fremgår på deres hjemmeside, at der er en stor kundetilfredshed blandt deres kunder.

 

 

2. Gastronettendiner transportable roskilde

Lækker mad, hvad end du står og mangler maden til dit bryllup eller har brug for små anretninger til en reception, får du det her.

Vil du have en ekstraordinær aften, kan du her booke både en kok og en sommelier, der med sikkerhed kan sørge for en aften der bliver sent glemt.

 

3. Martin’sgrill roskilde

Her kan du bestille lidt af hvert, lige fra grillbuffet til buffet ud af huset.

Priserne ligger i et fornuftigt prisleje og starter fra omkring 129,- pr. kuvert.

 

 

4. Gaudiummad ud af huset roskilde

Eksklusiv catering med buffeter, flere retter menuer og meget andet, med priser der starter fra 300,- pr. kuvert.

Du kan både hente og få din mad leveret. Der kan bestilles til selskaber fra 20 kuvert og opefter.

 

5. Slagter Frimanntapas ud af huset roskilde

Lækre kolde borde og buffeter. Skal du have garanteret godt kød til din fest, er du i gode hænder hos Slagter Frimann.

Der kan også arrangeres levering til døren, hvilket gør det nemt, hvis du har et stort selskab.

 

6. Ramsømagle Forsamlingshusreception roskilde

Hold din fest i forsamlingshuset eller få maden leveret, det op til dig. Du kan sammensætte menuen selv eller vælge fra deres store udvalg af muligheder.

Priserne kommer i et fair prisniveau.

 

7. Kejserindens Gryderbrunch ud af huset roskilde

Diner transportable leveret til din begivenhed. Der laves mad til forskellige begivenheder, som f.eks. barnedåb, konfirmation og bryllup.

Der fås også tapasbuffeter og vælg selv menuer.

 

8. Svogerslev Krocatering roskilde

Det muligt også at bestille mad ud af huset hos Svogerslev Kro og få leveret maden til din dør.

Du kan bl.a. vælge mellem smørrebrød, sæsonmenuer og store buffeter.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Roskilde. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Catering mad til fest og bryllup

Skal du have mad til fest eller bryllup er maden altid et af de store omdrejnings punkter. Derfor er det vigtigt der bliver valgt mad fra den rigtige leverandør, som både lever op til jeres forventninger, men også er i det rigtige prisleje. Det er hvorfor det altid er godt at have skabt sig et overblik på mulighederne og sammenlignet.

I oversigten ovenfor finder du de bud som jeg mener har gode bud og imødekommer det bredeste behov. Især Vores kok har mange valgmuligheder, hvad end du skal have mad til grill, tapas til sommerfesten eller 3 retters til brylluppet.

Til fest hvor maden skal være let, vil anretning med kanapéer eller tapas være ideelt, som faktisk også imødekommer de flestes ønsker, da der plejer at være noget til enhver smag, selv til de kræsne. Til det selskab hvor der skal være lidt ekstra, vil buffet eller flere anretninger passe godt.

Det altid vigtig i gør op med jer selv hvad jeres behov og ønsker er på forhånd, før i tager fat i en udbyder. Da det gør det nemmere for dem at snævre sig ind på hvad jeres ønsker måtte være. Ultimativt gør det også i har større chance for at blive tilfredse med den mad i får, hvis i sørger for at have afstemt, hvad det er i faktisk leder efter.

God catering Roskilde

De mange lokale muligheder kan tit være uoverskuelige, men for at sikre du får god catering, når du er bosiddende i eller omkring Roskilde. Så er de ovenstående muligheder det bedste jeg har kunne finde frem til, når jeg har undersøgt hvad der er tilgængeligt både på nettet, men også af egen erfaring.

Listen kunne helt sikkert være større, men det har været vigtigt for mig at finde frem til de gode steder, så du heller ikke drukner i muligheder. Det kan nemlig ofte være en jungle, men i hvert fald håber jeg at jeg har gjort dig klogere på de muligheder der findes inden for mad ud af huset og catering i Roskilde.

Skulle du have støt på en mulighed som ikke er beskrevet, men er værd at tage med i betragtningen, så hører jeg gerne fra dig, da jeg stræber efter at lave listen så god så muligt, så flere kan hjælpes godt på vej i fremtiden.

Med venlig hilsen

Din Mad Onkel