Top 6 bud på mad ud af huset Helsingør

mad ud af huset helsingør

Leder du efter catering og mad ud af huset Helsingør? Så er du kommet til det rette sted! Jeg har nemlig undersøgt mulighederne i og omkring Helsingør og har samlet de mest tiltalende i en oversigt, der består af 6 udvalgte.

Kriterierne har været at finde de muligheder der dækker det bredeste behov. Derfor kan du finde muligheder inden for det franske, danske, italienske og spanske, hvad end du vil have buffet, 3-retters menu eller noget helt tredje.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du leder efter i oversigten nedenfor, så besøg da mine øvrige oversigter for mad ud af huset i lokal området for: FrederikssundHillerødFrederiksværk,  Nordsjælland.

I nedenstående oversigt har jeg gjort forarbejdet og undersøgt alle de enkelte tilbud og leverandører, så du nemt kan finde frem til den der passer til jeres selskab.

Tag derfor at besøg dem som du mener er interessant og så håber jeg at jeg har været med til at hjælpe dig godt på vej i forhold til at få overblikket.

God fornøjelse og håber du finder hvad du leder efter!

Catering og mad ud af huset Helsingør

1. Madam Sprunckmad ud af huset helsingør

Restaurant og hotel, der også tilbyder diner transportable. Maden er spansk, fransk og italiensk inspireret og kan sammensættes efter jeres behov.

De leverer mad til selskaber, virksomheder og konferencer. Der er også mulighed for at holde din fest i deres hyggelige lokaler.

 

catering helsingør2. Slagter Baagø

Den lokale slagter i Helsingør, som de fleste nok kender, leverer også mad ud af huset! De kan blandt andet stå for din næste brunch eller festarrangement.

Se deres store udvalg af mad ud af huset eller besøg forretningen i Bjergegade 3.

 

3. Café Divino

diner transportable helsingør

Italiensk vinbar og jazzcafé der også laver catering. Du kan her forvente, autentiske italienske retter, i et prisleje hvor alle kan være med. Der skal bestilles til minimum 10 kuverter.

Det anbefales også at tage en snak med dem omkring udvalget af italienske vine og hvilke der netop passer til din fest og anretning.

 

mad ud af huset helsingør4. ES-Catering

Nordisk og fransk kogekunst leveres til alle slags arrangementer. Lige fra bryllupper til firmafester op til 500 kuverter.

Frihed, høj kvalitet og levering i hele Danmark, kan ES-Catering klare fra deres base og restaurant, Det Nye Skotterup, i Helsingør.

 

5. Brammers Menuercatering helsingør

Få lækker mad leveret til mærkedage, eller prøv deres årstidens menu. Du finder hos Brammers et stort udvalg af buffeter, til enhver smag.

Prisniveauet strækker sig mellem 100 kr. – 550 kr. og der kan arrangeres levering i det meste af Nordsjælland.

 

italiensk catering helsingør6. Vulpius

Har madkoncepter ud over det sædvanlige. Madpiraten er f.eks. private dining for op til 10 personer ud for Hornbæks kyst, hvilket er en perfekt begivenhed til solrige sommerdage.

Eller skal din havefest sent glemmes, kommer Casper fra Vulpius med eget transportable køkken og viser hvordan man laver rå mad, fra bunden.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Helsingør. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Fornem eller italiensk mad ud af huset i Helsingør?

Der er gode muligheder når det kommer til mad ud af huset i Helsingør, men det kommer selvfølgelig også an på jeres forventninger.

Mulighederne ovenfor håber jeg har været nogen gode bud på hvad du kunne være interesseret i, men det er også værd at nævne muligheden for at få leveret mad ud af huset fra Skydeselskabet.

De kongelig privilegerede selskabslokaler er noget for sig, hvis man skal holde et arrangement i fine omstændigheder. Desuden er det muligt at få leveret mad fra deres køkken til jeres selskab også. Det kræver man tager direkte kontakt til dem for at høre nærmere.

De italienske muligheder for mad ud af huset i Helsingør er ret gode og 2 af de ovennævnte leverandører mener jeg kommer med et god bud, der både kan dække udsøgt mad, men sikkert også kan foreslå gode vine, der går godt med det valgte.

Jeg håber meget i har fundet frem til det i leder efter og hører gerne fra dig, hvis du skulle have nogen kommentarer eller forslag til forbedringer.

Med venlig hilsen

Mad Onkel