Mad ud af huset – Helsingør

mad ud af huset helsingør

Catering og mad ud af huset Helsingør

Leder du efter catering og mad ud af huset Helsingør? Så er du kommet til det rette sted! Jeg har nemlig undersøgt mulighederne i og omkring Helsingør og har samlet de mest tiltalende i en oversigt, der består af 6 udvalgte.

 

1. Madam Sprunckmad ud af huset helsingør

Restaurant og hotel, der også tilbyder diner transportable. Maden er spansk, fransk og italiensk inspireret og kan sammensættes efter jeres behov.

De leverer mad til selskaber, virksomheder og konferencer. Der er også mulighed for at holde din fest i deres hyggelige lokaler.

 

 

mad ud af huset helsingør2. Slagter Baagø

Den lokale slagter i Helsingør, som de fleste nok kender, leverer også mad ud af huset! De kan blandt andet stå for din næste brunch eller festarrangement.

Se deres store udvalg af mad ud af huset HER eller besøg forretningen i Bjergegade 3.

 

 

3. Vulpiusmad ud af huset helsingør

Har madkoncepter ud over det sædvanlige. Madpiraten er f.eks. private dining for op til 10 personer ud for Hornbæks kyst, hvilket er en perfekt begivenhed til solrige sommerdage.

Eller skal din havefest sent glemmes, kommer Casper fra Vulpius med eget transportable køkken og viser hvordan man laver rå mad, fra bunden.

 

mad ud af huset helsingør4. ES-Catering

Nordisk og fransk kogekunst leveres til alle slags arrangementer. Lige fra bryllupper til firmafester op til 500 kuverter.

Frihed, høj kvalitet og levering i hele Danmark, kan ES-Catering klare fra deres base og restaurant, Det Nye Skotterup, i Helsingør.

 

 

5. Brammers Menuermad ud af huset helsingør

Få lækker mad leveret til mærkedage, eller prøv deres årstidens menu. Du finder hos Brammers et stort udvalg af buffeter, til enhver smag.

Prisniveauet strækker sig mellem 100 kr. – 550 kr. og der kan arrangeres levering i det meste af Nordsjælland.

 

 

mad ud af huset helsingør6. Café Divino

Italiensk vinbar og jazzcafé der også laver catering. Du kan her forvente, autentiske italienske retter, i et prisleje hvor alle kan være med. Der skal bestilles til minimum 10 kuverter.

Det anbefales også at tage en snak med dem omkring udvalget af italienske vine og hvilke der netop passer til din fest og anretning.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Helsingør. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Se også: FrederikssundHillerød | Frederiksværk | Nordsjælland