5 bud på mad ud af huset i Thisted

mad ud af huset thisted

Her finder du oversigten på mad ud af huset tilbud i Thisted og omegn. Du får x muligheder, som jeg har undersøgt og samlet en kort beskrivelse af hvad der tilbydes, så du slipper for besværet.

Det uanset om du leder efter buffet, brunch, tapas eller noget helt tredje, så har jeg samlet de lokale muligheder, hvor der både er nogle der leverer til døren eller har mulighed for afhentning.

Nogle af mulighederne kender du helt sikkert i forvejen, men håber jeg har været med til at give dig et overblik på nye muligheder også.

Finder du mod forventning ikke præcis den leverandør du leder, så kan du med fordel også se vores oversigt for Aalborg eller Nordjylland.

Mad ud af huset Thisted

mad ud af huset thisted1. Restaurant Bryggen     SE MENU

Mad af god kvalitet og mad til selskaber mellem 10-1000 kuverter. Der kan også tilvælges kok der anretter maden til festen. Få både buffet og menu, lavet af sæsonens og lokale råvarer.

Vælg mad ud af huset fra Restaurant Bryggen, hvis maden skal være noget lidt udover det sædvanlige og det skal være en fest der sent glemmes.

 

mad ud af huset thy2. Spisehuset Thy    SE MENU

Tilbyder mad til de fleste anledninger og kroen har mad til julefrokost, bryllupper og de mange valgmuligheder inden for buffeter, retter og menuer.

Få desuden maden leveret, hvis det har interesse og værd at nævne er at priserne er gode, sammensæt selv dit stegebord fra 145,-

 

slagter ud af huset thisted3. Slagteren på Møllevej     SE MENU

Du finder her både tapas, buffet og madanretning. Du går ikke galt i byen hos slagteren, da der altid vil være kød af høj kvalitet.

Er kødet godt, så bliver festen med høj sandsynlighed også en succes. Så en god kandidat til de fleste anledninger.

 

catering thisted4. Go’ Mad – Spar

Bestil jeres mad i den lokale Spar. Der kan købes mad til de fleste anledninger til en særdeles god pris, byg-selv buffet fra 140,- kr. pr. kuvert.

Du kan også bestille smørrebrød, som er perfekt til hvis i skal have en let frokost og det skal være nemt og bekvemt.

 

lækker mad5. Hotel Thinggaard

Mange valg inden for buffeter, vælg eksempelvis “Den Danske”, “Halv Gas” eller “Fuld Gas”. Der er noget til flere behov og Hotel Thinggaard laver en festbuffet der lever op til de flestes forventninger.

Der leveres også ud af huset i lokalområdet og du kan også få sammensat en menu efter behov. Der stilles alt til rådighed til jeres fest, hvis i ønsker en total løsning og slippe for besværet.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på mad ud af huset i Thisted. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk. Se også min oversigt på catering og mad ud af huset.

Lokale muligheder og tilbud

Min ambition er at gøre det så nemt for dig at finde frem til de gode muligheder, derfor håber jeg du er blevet klogere i ovenstående oversigt. Det min erfaring, at der faktisk er gode tilbud og et bredt udvalg, men det kan til tider bare være uoverskueligt at skulle navigere rundt og danne sig et overblik. Derfor håber jeg, at jeg har hjulpet dig godt på vej.

Det selvfølgelig forskelligt, hvad de enkelte tilbyder, men ønsker i et pålægsbord, nytårsmenu eller buffet og bord i, i Thisted eller Thy, så er der her i hvert fald en håndfuld muligheder der forhåbentlig har det du leder efter.

Jeg står også til rådighed, hvis du ønsker et tip eller to med på vejen, nu hvor jeg alligevel har undersøgt mulighederne og har erfaring med at undersøge muligheder i Danmark generelt.

Det nemlig en af årsagerne til Madonkel.dk opstod, for jeg selv synes det var for svært at finde frem til de rigtige lokale tilbud. Derfor finder du nu landsdækkende tilbud, som jeg har gjort besværet med at finde frem.

Håber meget i får en god fest og i finder den mad der passer til jeres selskab.

Glade madhilsner,

Din Mad Onkel