Påskefrokost ud af huset 2021

påskefrokost menu ud af huset

Påsken nærmer sig og det kan være uoverskueligt at danne sig et godt overblik over mulighederne for påskefrokost ud af huset. Derfor har jeg sparet dig besværet og giver dig en oversigt på landsdækkende og lokale leverandører.

De udvalgte leverandører er valgt på baggrund af at de selvfølgelig giver et bud på påskefrokost ud af huset, men jeg har så vidt muligt forsøgt at finde dem med gode priser og et bredt udvalg.

Derfor håber jeg du finder hvad du leder efter i nedenstående oversigt af leverandører og skulle du mod forventning ikke finde den rette leverandør, vil jeg anbefale dig at besøge mine oversigter på mulighederne for catering i København, Århus og Aalborg.

Jeg håber du finder hvad du leder efter og så vil jeg ønske dig en god påske!

Påskefrokost ud af huset København og Nordsjælland

København og Nordsjælland har rigeligt med muligheder, når det kommer til valg af påskefrokost til selskabet. Jeg har nedenfor samlet en håndfuld af de tilbud der imødekommer de flestes behov og klik for at se deres menuer.

De enkelte leverandører levere som udgangspunkt i hele Nordsjælland og København, det omfatter Hillerød, Birkerød, Farum, Ølstykke, Valby mv. Men også i Roskilde og Hornsherred er jeg sikker på der godt kan arrangeres levering til efter aftale.

Ønsker du at finde et sted at købe fra catering leverandører direkte online. Så besøg Wecater og se deres oversigt over årets påskefrokost ud af huset tilbud.

Food To Go    SE TILBUD

påskefrokost ud af husetVælg mellem stor eller lille påskefrokost. Få alle klassiske anretninger leveret til døren til 225 kr. pr. kuvert.

Catering4U   SE TILBUD

Klassisk påskefrokost eller få det som platte, som er nemt at servere fra 195 kr. pr. kuvert.

Vores Kok   SE TILBUD

påskefrokost ud af huset københavnVælg mellem flere tilbud og har bl.a. også en eftertragtet påske tapas til 165 kr. pr. kuvert.

Smageriet   SE TILBUD

Klassiker og også en sikker vinder. Vælg frit mellem kolde og lune retter, du får 8 retter for kun 149 kr. pr. kuvert.

Påskefrokost ud af huset i Jylland og Fyn

Gå ikke glip af årets påskefrokost!      SE MENU

Bestil påskefrokost-tapas fra Mortensens Mad fra 1. kuvert til 168,- pr. person. Få leveret eller afhent selv i Brønderslev.

I jylland kan du fra følgende leverandører få mad leveret til påskefrokosten i både Århus, Aalborg, Herning, Esbjerg, Kolding mv. De er landsdækkende og leverer selvfølgelig også til Odense og Fyn. Deres menuer er billige og du kan med høj sandsynlighed finde et tilbud der passer jeres behov.

påskefrokost menu ud af husetKokkens Buffet  SE TILBUD

Byder på en 3-retters Påskefrokost menu til kun 159 kr pr. kuvert. Der skal bestilles til minimum 10 kuverter.

Mortensens Mad SE MENU

Tilbyder på lækker klassisk påskefrokost fra 168 kr. pr. kuvert. Der leveres i Nordjylland

Jysk diner    SE TILBUD

Billig påskefrokost menu ud af huset hos Jysk diner. Få en klassisk anretning med bl.a. sild, æg, fiskefilet og meget andet for kun 109 kr. pr. kuvert.

Salt og Peber SE TILBUD

For 139 kr. pr. kuvert får du bl.a. lammefrikadeller, sprængt oksebryst, et udvalg af oste og meget mere.

Kokken og Jomfruen    SE TILBUD

Har et større udvalg af forslag til retter som du kan byde dine gæster til påskefrokosten. Vælg f.eks. mellem pølsebord, smørrebrød og påskebord.

Book en kok
Skulle du i stedet for at have lyst til at bestille maden udefra? Så kan du gennem Chefme.dk booke din en kok, der kommer og anretter 3 retter og hæver din påskefrokost til et nyt niveau. Dette kunne være et anderledes indslag og påskefrokosten ville højst sandsynligt blive en man sjældent glemmer. Læs mere her

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører vi gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på påskefrokost menu ud af huset. Skriv en mail til os på hej @ madonkel.dk.

Tilbage til catering oversigten

Klassisk menu til en påskefrokost

Ovenstående leverandører kommer med hvert deres bud på en god påskefrokost, men hvad består den klassiske anretning egentlig af?

Påskefrokosten er meget lig julefrokosten og de retter der kommer her til. Derfor kan du forvente at der til en påskefrokost skal være forskellige typer af sild og fisk. Foretrukket marineret på forskellige måned og så selvfølgelig fiskefileten stegt på pande med masser af smør.

Derudover skal der altid være en kold snaps til serveringen. Personligt foretrækker jeg også hvis der der enten er lam eller skinke som en del af anretningerne. Man kommer heller ikke uden om de klassiske æggesalater, hønsesalater mv.

Over tiden er det i hvert fald blevet mere eksperimentalt hvad folk anretter til påske, men intet slår den klassiske menu.

Håber meget jeg har hjulpet dig godt på vej til at finde den påskemenu, som passer til jeres selskab og tøv ikke med at sende en mail, hvis du skal bruge råd.

Madglade hilsner

Din Madonkel