15 bud på mad ud af huset Aalborg

mad ud af huset aalborg

Er du på udkig efter mad ud af huset Aalborg? Fordi så er dette siden hvor jeg har samlet et bredt udvalg af muligheder, så du nemt og hurtigt kan få et godt overblik på de lokale tilbud.

Oversigten nedenfor er en samling af 15 udbydere i lokalområdet der tilbyder diner transportable, catering og mad ud af huset Aalborg og omegn.

Om det så er helstegt pattegris til grillfesten, tapas eller lækker buffet du leder efter, så er du kommet til det rette sted. For det og mange andre muligheder er inkluderet i oversigten nedenfor.

Skulle du mod forventning ikke finde et tilbud som passer til netop din begivenhed, vil jeg anbefale dig at se mine oversigter for Silkeborg, Århus, Thisted eller Nordjylland.

Eller har du allerede besluttet dig for en bestemt anretning, kan mine oversigter for mad ud af huset tapas, brunch og buffet måske hjælpe bedre på vej.

 

Catering og mad ud af huset Aalborg

mad ud af huset aalborg1. Mortensens Mad    SE MENU

Stort udvalg af buffeter fra 118 kr. pr. kuvert. Desuden tilbyder de mad efter årstiden, selskabsmenuer, påskefrokost, tapas, brunch og meget andet.

Hos Mortensens Mad får du lækker mad og mange valgmuligheder der kan leveres i det meste af Nordjylland lige til døren.

 

mad med mest2. Mad Med Mest     SE MENU

Restaurant Mad Med Mest leverer også ud af huset og har et godt udvalg af lækre menuer til 250,- pr. kuvert og der leveres i hele Aalborg omegn til kun 300,-.

Få både menuer der er anrettet enkeltvis eller prøv Sharing menuer med enten 9 eller 12 retter, hvis der skal være lidt af hvert.

 

catering aalborg3. Skydepavillonen    SE MENU

Menuer ud af huset, hvor du selv kan vælge 7 retter og lave en sammensætning der passer til dit selskab. Temaet er klassiske anretninger og udvalget er inspirerende.

Der serveres sæsonmenuer, hvilket også er en mulighed der er værd at overveje, såfremt i ønsker at slippe for besværet med at holde festen hjemme.

 

diner transportable aalborg4. Simon’s    SE MENU

Buffeter, sæsonens menu eller tapasanretninger, alt sammen i et fornuftigt prisleje der starter fra 135 kr. pr. kuvert.

Temaet er fransk med et twist af det nordiske og et godt bud på mad ud af huset Aalborg. Alt er hjemmelavet og fra bunden med de bedste råvarer.

 

mad ud af huset aalborg5. Australian Barbecue    SE MENU

Godt udvalg af lækre kødretter til serveringer fra 10 til 2000 kuverter. Prøv f.eks. der “Down Under Buffet” med super mør kalvecuvette og valgfri dessert.

Der tilbydes også menuer aktuelle for årstiderne og relevante højtider. Kort sagt er dette et godt valg, hvis du leder efter catering Aalborg.

 

catering aalborg6. Lé Chef    SE MENU

Nordisk inspireret mad af høj kvalitet. Her får du brunch ud af huset og menuer til de fleste begivenheder, der kan også arrangeres frokostordning fra 43 kr. pr. kuvert.

Dette er også et godt valg i forhold til bryllup og studentergilde. Der er mulighed for også at leje fadølsanlæg.

 

aalborg diner transportable7. Meny Aalborg

Hos Meny Aalborg kan der imødekommes efterspørgsler på hverdagsmad og store selskaber. Der tilbydes lige fra tapas til pattegris.

Desuden kan deres vinmand sørge for den helt rigtige sammensætning af drikkevare til den ønskede menu, hvilket med professionel assistance gør at der er én mindre ting at tænke på.

 

aalborg diner transportable8. Papegøjehaven

Tilbyder et lækkert udvalg af menuer til næsten alle slags begivenheder, om det så er til julefrokosten, konfirmationen eller brylluppet du ønsker mad ud af huset til, så kan de klare det.

Desuden kan de også stille deres fine lokaler til rådighed og være totalleverandør af både tjenere, borde, underholdning mm.

 

mad ud af huset aalborg9. Slagter Hasseris

Slagteren som har et lækkert udvalg af muligheder i et fornuftigt prisleje, f.eks. helstegt pattegris fra kun 149,- pr. kuvert.

Er du mere til tapas eller buffet, så er et bud enten deres skandinaviske tapas eller Hasseris buffet. Du finder hele sortimentet i folderen deres folder.

 

grillbuffet aalborg10. Smageriet

Mange af buffeter og menuer, der leveres også til de fleste begivenheder. De har desuden mulighed for at betjene selskaber under 10 kuverter.

Smageriet leverer i hele Danmark og synes de er værd at nævne på denne oversigt for mad ud af huset Aalborg, deres tilbud dækker mange behov og anledninger.

 

diner transportable aalborg11. Slagteren & Kokken

Frokost og smørrebrød kan du finde et stort udvalg af her, så du til fest eller firma kan tilbyde gæster eller medarbejdere et lækkert frokostbord, der har det hele.

Det også muligt at vælge blandt deres mange muligheder for grillbuffeter og det store udvalg af lækkert kød.

 

mad ud af huset aalborg12. Mad på Hjul

Sæsonmenuer og mad efter årstiden med friske råvarer og urter fra egen urtehave. Hos Scheelsminde der står bag Mad på Hjul kan du forvente en høj standard.

Dette er et god bud til f.eks. bryllupper, fødselsdage eller reception og ved bestillinger på over 20 kuverter leveres menuen med kok.

 

firmafrokost aalborg13. Christian Cook

Her tilbydes f.eks. festmenuer, klassisk buffet og den lidt utraditionelle buffet. De er et godt bud på catering Aalborg og værd at overveje.

Desuden tilbydes der håndteringen af det praktiske i form af hjælp fra kok og tjener, hvilket kan være en fordel, hvis i ønsker at fokusere på at nyde jeres egen fest.

 

catering aalborg14. Victors Catering

Er målrettet virksomheder og tilbyder frokostordning og kantinedrift til dem der gerne vil have stor variation i menuer og er beliggende i Aalborg området.

Frokostmenuerne tilbydes fra 20 kuverter og opefter, det en god løsning hvis i ønsker at tilbyde medarbejderne en lækker frokost.

 

mad ud af huset aalborg

15. Vejgaardhallen

Vælg blandt forskellige menuer, buffeter og frokostanretninger. Menuer kommer med mange valgmuligheder og starter fra 149 kr. pr. kuvert.

Ønsker du at holde festen i deres selskabslokaler i Aalborg, så kan dette også lade sig gøre, hvor de desuden kan stille både kokke, tjenere og service til rådighed.

 

Bonus: Mad & Fest

Her får du bl.a. buffeter, platter og selskabsmenuer, der kan leveres uden beregning inden for 20 km radius af deres adresse.

Det kan også være i havde brug for smørrebrød til firmaet, så kan du her finde et godt udvalg og om ikke andet give dem et kald for at høre hvilke specialiteter der i dag er på menuen.

aalborg mad ud af huset

Koge & Kone

Stort udvalg til alle slags begivenheder og vælg bl.a. mellem tapas, buffet, grill menu og diverse retter, dette er et godt valg og kan imødekomme de fleste behov.

Priserne er i et fornuftigt niveau og deres lækre 3 retters menu får du til 270 kr. pr. kuvert. De opdatere løbende deres månedens menu.

 

 

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Aalborg. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

 

Grill catering eller helstegt pattegris i Aalborg

Skal i have havefest, så det oplagt at have grillen fremme og måske endda få en af leverandørende ovenfor til at komme med dele eller hele maden til jeres fest. Skal det være en fest i sent vil glemme, så kan det også anbefales at snakke med slagteren omkring muligheden for helstegt pattegris.

Helstegt pattegris er nemlig en sikker vinder og du kan med høj sandsynlighed. Arrangere med de nævnte slagtere ovenfor, hvad der er af muligheder for de kommer med pattegrisen. Men også udstyret til stegningen og er sikker på der også kan tilkøbes en kok, som kan stå for stegningen, så den bliver perfekt.

Hvis muligheden er der, vil jeg personligt anbefale grisen bliver øl marineret! Det kan varmt anbefales og bliver med sikkerhed ikke en skuffelse, uanset anledningen.

Det kan også være i ønsker store bøffer og her går man heller ikke galt i byen hos de nævnte slagtere når det kommer til grill catering. Der kan med sikkerhed købes eller bestilles lige så store mængder kød i ønsker. Er det f.eks. en sommerfest i skal holde, går man ikke galt i byen med bøffer, pølser og kartoffelsalat. Desuden plejer dette heller ikke at vælte budgettet og giver meget værdi for pengene.

Mad til fest og catering Aalborg

Til fest kommer det selvfølgelig an på anledningen, men med en buffet går man galt. Her plejer der nemlig at være noget til alle og om ikke andet kan der ofte tilvælges ønsker, så der både er noget til de kræsne og vegetarene.

Det kan også være i ønsker mange anretninger, hvor det kan anbefales at undersøge mulighederne fra Skydepavillionen. Her kan du vælge 7 retters og sammensætte menuen som du ønsker det. Alle har forskellige behov, derfor er dette en stor fordel. Så i sikre maden afspejler jeres ønsker.

Overordnet er mulighederne for catering ret gode i Ålborg. De 15 bud beskrevet ovenfor er i hvert fald dem jeg mener har det bedste udvalg og imødekommer det bredeste behov. Hvis du mener der er nogen som er forbigået eller er værd at nævne. Så hører jeg gerne fra dig, da jeg ønsker denne oversigt skal være den bedste oversigt og være med til at hjælpe flere på vej til god mad til fest og begivenheder i fremtiden.

Gourmet mad ud af huset og firmafrokost

I min oversigt finder du både billig buffet og gourmet mad ud af huset. Du finder derfor leverandører til en hver smag. Det kan også være i har noget at fejre på jobbet, som firmafrokost og her er det ofte nemmere at få maden leveret udefra. Her er det selvfølgelig også nemmere og ofte lækrere at få det leveret lokalt.

Jeg håber virkelig du finder hvad du leder efter i ovenstående oversigt og vend gerne tilbage med feedback, det sætter jeg pris på! Skulle du ikke finde præcis det du leder efter, så tjek gerne mine andre lokale oversigt, da mange leverer i en rimelig distance.

Med venlig hilsen

Din Mad Onkel