15 bud på mad ud af huset Aalborg

mad ud af huset aalborg

Catering og mad ud af huset Aalborg

Er du på udkig efter mad ud af huset Aalborg? Fordi så er dette siden hvor jeg har samlet et bredt udvalg af muligheder, så du nemt og hurtigt kan få et godt overblik på de lokale tilbud.

Oversigten nedenfor er en samling af 15 udbydere i lokalområdet der tilbyder diner transportable, catering og mad ud af huset Aalborg og omegn.

Om det så er helstegt pattegris til grillfesten, tapas eller lækker buffet du leder efter, så er du kommet til det rette sted. For det og mange andre muligheder er inkluderet i oversigten nedenfor.

Skulle du mod forventning ikke finde et tilbud som passer til netop din begivenhed, vil jeg anbefale dig at se mine oversigter for Silkeborg og Århus. Eller har du allerede besluttet dig for en bestemt anretning, kan mine oversigter for mad ud af huset tapas, brunch og buffet måske hjælpe bedre på vej.

 

mad ud af huset aalborg1. Skydepavillonen

Menuer ud af huset, hvor du selv kan vælge 7 retter og lave en sammensætning der passer til dit selskab. Temaet er klassiske anretninger og udvalget er inspirerende.

Der serveres sæsonmenuer, disse er dog kun til selskaber i huset, hvilket også er en mulighed der er værd at overveje, såfremt i ønsker at slippe for besværet med at holde festen hjemme.

 

catering aalborg2. Simon’s

Buffeter, sæsonens menu eller tapasanretninger, alt sammen i et fornuftigt prisleje der starter fra 135 kr. pr. kuvert.

Temaet er fransk med et twist af det nordiske og et godt bud på mad ud af huset Aalborg. Alt er hjemmelavet og fra bunden med de bedste råvarer.

 

diner transportable aalborg3. Australian Barbecue

Godt udvalg af lækre kødretter til serveringer fra 10 til 2000 kuverter. Prøv f.eks. der “Down Under Buffet” med supermør kalvecuvette og valgfri dessert.

Der tilbydes også menuer aktuelle for årstiderne og relevante højtider. Kort sagt er dette et godt valg, hvis du leder efter catering Aalborg og har brug for en lækker buffet.

 

mad ud af huset aalborg4. Lé Chef

Nordisk inspireret mad af høj kvalitet. Her får du brunch ud af huset og menuer til de fleste begivenheder, der kan også arrangeres frokostordning fra 43 kr. pr. kuvert.

Dette er også et godt valg i forhold til bryllup og studentergilde. Der er mulighed for også at leje fadølsanlæg.

 

catering aalborg5. Meny Aalborg

Hos Meny Aalborg kan der imødekommes efterspørgsler på hverdagsmad og store selskaber. Der tilbydes lige fra tapas til pattegris og det hele er i et fornuftigt prisleje.

Desuden kan deres vinmand sørge for den helt rigtige sammensætning af drikkevare til den ønskede menu, hvilket med professionel assistance gør at der er én mindre ting at tænke på.

 

 

aalborg diner transportable6. Papegøjehaven

Tilbyder et lækkert udvalg af menuer til næsten alle slags begivenheder, om det så er til julefrokosten, konfirmationen eller brylluppet du ønsker mad ud af huset til, så kan de klare det.

Desuden kan de også stille deres fine lokaler til rådighed og være totalleverandør af både tjenere, borde, underholdning mm.

 

aalborg diner transportable7. Slagter Hasseris

Slagteren som har et lækkert udvalg af muligheder i et fornuftigt prisleje, f.eks. helstegt pattegris fra kun 149,- pr. kuvert.

Er du mere til tapas eller buffet, så er et bud enten deres skandinaviske tapas eller Hasseris buffet. Du finder hele sortimentet i folderen ved at følge linket her.

 

mad ud af huset aalborg8. Smageriet

Mange valgmuligheder af buffeter og menuer, der leveres også til de fleste begivenheder. De har desuden mulighed for at betjene selskaber under 10 kuverter.

Hos Smageriet leveres der i hele Danmark og synes de er værd at nævne på denne oversigt for mad ud af huset Aalborg, da deres tilbud dækker mange behov og anledninger.

 

grillbuffet aalborg9. Slagteren & Kokken

Frokost og smørrebrød kan du finde et stort udvalg af her, så du til fest eller firma kan tilbyde gæster eller medarbejdere et lækkert frokostbord, der har det hele.

Det også muligt at vælge blandt deres mange muligheder for grillbuffeter og det store udvalg af lækkert kød.

 

diner transportable aalborg10. Mad på Hjul

Sæsonmenuer og mad efter årstiden med friske råvarer og urter fra egen urtehave. Hos Scheelsminde der står bag Mad på Hjul kan du forvente en høj standard.

Dette er et god bud til f.eks. bryllupper, fødselsdage eller reception og ved bestillinger på over 20 kuverter leveres menuen med kok.

 

mad ud af huset aalborg11. Christian Cook

Her tilbydes f.eks. festmenuer, klassisk buffet og den lidt utraditionelle buffet. De er et godt bud på catering Aalborg og værd at overveje.

Desuden tilbydes der håndteringen af det praktiske i form af hjælp fra kok og tjener, hvilket kan være en fordel, hvis i ønsker at fokusere på at nyde jeres egen fest.

 

firmafrokost aalborg12. Victors Catering

Er målrettet virksomheder og tilbyder frokostordning og kantinedrift til dem der gerne vil have stor variation i menuer og er beliggende i Aalborg området.

Frokostmenuerne tilbydes fra 20 kuverter og opefter, det en god løsning hvis i ønsker at tilbyde medarbejderne en lækkerfrokost eller noget skal fejres.

 

catering aalborg13. Vejgaardhallen

Vælg blandt forskellige menuer, buffeter og frokostanretninger. Menuer kommer med mange valgmuligheder og starter fra 149 kr. pr. kuvert.

Ønsker du at holde festen i deres selskabslokaler i Aalborg, så kan dette også lade sig gøre, hvor de desuden kan stille både kokke, tjenere og service til rådighed.

 

mad ud af huset aalborg14. Koge & Kone

Stort udvalg til alle slags begivenheder og vælg bl.a. mellem tapas, buffet, grill menu og diverse retter, dette er et godt valg og kan imødekomme de fleste behov.

Priserne er i et fornuftigt niveau og deres lækre 3 retters menu får du til 270 kr. pr. kuvert. De opdatere løbende deres månedens menu og der vil altid være noget spændende at vælge imellem.

 

aalborg mad ud af huset15. Mad & Fest

Her får du bl.a. buffeter, platter og selskabsmenuer, der kan leveres uden beregning inden for 20 km radius af deres adresse.

Det kan også være i havde brug for smørrebrød til firmaet, så kan du her finde et godt udvalg og om ikke andet give dem et kald for at høre hvilke specialiteter der i dag er på menuen.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Aalborg. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.