14 bud på mad ud af huset Århus

mad ud af huset Århus

Er det mad ud af huset Århus du på udkig efter? Fordi så er du kommet til det rette sted, der giver dig et hurtigt overblik på 14 gode muligheder.

Jeg har samlet lidt til enhver smag, om det så billig buffet, brunch ud af huset eller diner transportable du på udkig efter, så finder du det her.

I oversigten nedenfor finder du en kort beskrivelse af de enkelte steder og skulle du mod forventning ikke finde det du leder efter, vil jeg anbefale dig at se min oversigt for Silkeborg og Aalborg.

Jeg har også lavet oversigter for tapas, brunch og buffet, der måske kan hjælpe dig på vej og være til inspiration.

Catering og mad ud af huset Århusmad ud af huset århus

1. Michaels Mad & Vin      SE TILBUD

Er I på udkig efter en god leverandør til jeres havefest, så kan du her bestille helstegt pattegris og grillbuffet med kok. Der udlejes også alt nødvendigt udstyr.

De har et stort udvalg af menuer med mulighed for tilkøb af udsøgte vine, de gerne matcher med netop den menu du ser passer til din fest.

mad ud af huset aarhus

2. Things Kokkerier

Lækkert udvalg af både tapas menuer og buffeter, der serveres til både hverdag og fest, til små og store selskaber. Hos Things Kokkerier bliver der virkelig fokuseret på de gode råvarer.

Prisniveauet er helt fair og tapas buffet koster f.eks. 150,- pr. kuvert og indholdet varierer, så der altid tilbydes sæsonens bedste råvarer.

 

catering aarhus

3. Stubbs

Hos Stubbs får du mange muligheder og de kan bl.a. tilbyde brunch ud af huset, frokostlevering, buffeter og meget andet.

Det helt sikkert et godt bud på din næste leverandør, da udvalget simpelthen er så stort og der oveni købet også tilbydes special anretninger til de fleste årlige højtider.

 

catering århus

4. Camillas Dinér

Anretninger til de fleste begivenheder, om I så skal holde bryllup, studentergilde eller firmafrokost, så kan du hos Camillas Dinér finde et inspirerende udvalg.

Priserne er fornuftige og en receptionsbuffet er fra 134 kr,- pr. kuvert og en luksus menu ca. 234,- kr. pr. kuvert. Der leveres i hele Østjylland.

 

brunch ud af huset århus5. Kokken & Jomfruen

Kokken og jomfruen kender vi alle og de tilbyder selvfølgelig nogle rigtig konkurrencedygtige priser. Få f.eks. den store buffet fra kun 139,95,- pr. kuvert. De har desuden prismatch, så den skarpeste pris sikres.

Der leveres i hele landet og de bedste tilbud opdateres løbende på deres hjemmeside.

 

selskaber århus

6. Spis Godt

Specialister i frokostordning i Århus, der fokusere på fleksibilitet og klassisk mad. Der kan leveres til både virksomheder af 10 ansatte og op til 100.

Der er også mulighed for catering, hvor der kan vælges mellem tapas anretninger og selskabsmenu. Har du specifikke ønsker, kan dette også imødekommes.

 

mad ud af huset i århus7. Jysk Diner

Godt bud på mad ud af huset Århus. Billig catering, gratis afhentning og landsdækkende service.

Skal maden til din fest være nem og billig, så er dette i hvert fald et godt bud. Jysk Diner har i hvert fald menuer og anretninger til de fleste lejligheder.

 

mad ud af huset aarhus8. Lisager

Lis og René fra Lisager sørger for lækker Dansk mad, lavet af gode østjyske råvarer. Der serveres til næsten alle former for selskaber, helt op til 1000 kuverter.

Desuden kan de også stå for alt tilbehøret, så I kan få den helt rigtige fest med f.eks. fotografer, telte og live-band.

 

mad ud af huset århus9. Restaurant Ombord

Er en restaurant der også levere mad ud af huset Århus. Udvalget er mest klassiske anretninger, som der kan vælges a la carte eller i det aktuelle udvalg af buffeter, da det løbende bliver udskiftet.

 

 

firmafrokost århus

10. God Mad – Firma Catering

Kantineløsninger og frokostordninger til virksomheder fra 39,- pr. kuvert og gratis levering. Eller hvis I leder efter frokost fra dag til dag, kan dette også arrangeres.

De har også mulighed for catering til firmafrokost af enten en menu eller helstegt pattegris, der med sikkerhed gør festen til et hit.

 

skolemad11. Foodwork

Sund skolemad leveret til dit barn hele skoleåret. Dette er en interessant løsning og jeg synes det bør nævnes, da det selvfølgelig kan være praktisk, hvis du ønsker dit barn skal have god mad, men det i perioder kniber med tiden til at lave det.

Der laves også firmafrokostordninger og catering i et helt fornuftigt prisleje.

 

firma catering århus12. Casa V58

Catering til selskaber med et køkken inspireret af det Latinamerikanske. Der er mulighed for anvendelse af deres lokaler til afholdelse af alverdens fester og begivenheder.

Det anbefales at hvis I gerne vil have en festlig begivenhed og det skal holdes ude, så kan det måske være deres festlokaler skulle overvejes.

 

catering til firma i århus13. Corporate Cooking

Økologisk mad ud af huset Århus. Der tilbydes et godt udvalg af muligheder og det omfatter bl.a. receptions menuer, brunch ud af huset, frokostordning mv.

Der leveres i hele Århus omegn og virksomhedens vision er at levere smagfuld økologisk mad til hverdag og fest.

 

århus catering14. Aarhus catering

Der er nøje udvalgt en håndfuld menuer med mulighed for tilpasning, til netop dit selskab og det opfordres der tages direkte kontakt, så i kan afstemme forventninger og fokus.

Der serveres til selskaber på minimum 15 kuverter og der er mulighed for at arrangere både kok og udstyr til dit arrangement, så forberedelsen og serveringen kan foregå hos Jer.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så hører jeg gerne fra dig, fordi så kan du være med til at forbedre indholdet på denne side. Så der i fremtiden kan gives det bedste overblik på catering og mad ud af huset Århus. Skriv en mail til mig på hej @ madonkel.dk.

Billig mad, tapas og catering Århus

I oversigten finder du muligheder til enhver smag, om det så skal være billigt og nemt eller i ønsker lækker tapas, så er Århus fyldt med muligheder inden for mad ud af huset og catering. En anden mulighed er også diner transportable, hvilket mange restauranter tilbyder, som er nemt til dig der allerede ved hvad i ønsker.

Det kan specielt anbefales, hvis det er tapas eller andre spanske specialiteter i ønsker, at i giver Things kokkerier et besøg. De har det meste og sørger altid for at have friske råvarer, der passer til årstiden. Dette er især med til at gøre deres sortiment populært, samt eftertragtet.

Er det billig mad ud af huset i ønsker, så kan det også altid anbefales at undersøge hvilke buffetter de enkelte virksomheder tilbyder. Det er nemlig altid nemt, både for dig som vært og for dine gæster. Der er nemlig altid noget til enhver smag og om ikke andet kan man ofte enten tilføje en ret, så der er noget til alle.

Buffet er ofte den bedste valgmulighed til store selskaber, fordi det billigt og mængderne plejer der heller ikke at være for lidt af.

Bedste mad ud af huset Århus

Det ofte svært at finde ud af hvad der findes af muligheder og selvfølgelig vil man gerne have det bedste af mad ud af huset eller catering. Derfor håber jeg du i denne oversigt finder netop det som passer til jeres selskab. Mener du måske der er en valgmulighed der mangler, så hører jeg gerne fra dig.

Ambitionen er at gøre dette til en one-stop oversigt, som nemt kan give dig det bedste overblik. Det kræver selvfølgelig det løbende bliver opdateret, samt der kommer input fra flere vinkler. Skulle du derfor have feedback, så hører jeg gerne fra dig, ved du sender mig en mail med din kommentar.

I hvert fald håber jeg at ovenstående oversigt har gjort dig klogere på de enkelte muligheder, så du er kommet lidt tættere på beslutningen.

Med venlig hilsen

Din Mad Onkel