Find den rigtige mad til fest

mad til fest

Det absolut tidskrævende at finde den rigtige mad til fest og i øvrigt besværligt at få et godt overblik.

Gennem flere år, har jeg arbejdet på, at give lokale overblik på leverandører af catering og mad ud af huset.

Derfor slipper du for besværet og forhåbentlig kan jeg være med til at hjælpe dig i den rigtige retning!

Nedenfor finder du først mine lokale oversigter af leverandører, derefter links til oversigter af madtyper, hvis du allerede ved hvad du leder efter. Til sidst har jeg samlet nyttige oversigter til højtider mv. hvor du får mine anbefalinger hvert år.

Se de lokale oversigter nedenfor, hvor du finder mine bedste bud på leverandører i hvert området.

Hovedstaden og Sjælland

I specielt hovedstaden har jeg lavet en række oversigter, men løbende udvider jeg med lokale oversigter, så du kan få overblikket. Klik på nedenstående links for at se det område der passer jer.

  KØBENHAVN  NORDSJÆLLAND  ROSKILDE  FREDERIKSSUND 

HILLERØD  HELSINGØR  FREDERIKSVÆRK

Jylland

I Jylland har jeg også haft stor efterspørgsel på oversigter og har indtil videre lavet følgende du forhåbentlig får inspiration fra.

NORDJYLLAND  AALBORG ÅRHUS  THISTED

 

Oversigt efter madtype

Udover fokus på enkelte byer, så hvis du allerede har gjort op hvilken madtype du på udkig efter, så se nedenstående, for både landsdækkende muligheder, såvel som lokale.

TAPAS  BRUNCH BUFFET  MAD FRA SUPERMARKEDER

 

Mad til anledninger

Skal i have maden til fest udefra, så ser du her mine bedste bud på leverandører på de enkelte traditioner og højtider. Igen så er dette noget jeg løbende udvider, så skriv gerne, hvis du har et ønske omkring en højtid eller tradition, som jeg skal finde potentielle leverandører til.

PÅSKEFROKOST  JULEFROKOST

 

Fordele ved bestilling udefra

Hvad end i skal have mad til fest og bor i København, Århus, Aalborg, Nordsjælland, Sjælland eller noget helt tredje. Så er fordelene de samme ved at købe maden udefra.

I slipper nemlig for langt det meste besvær med at koordinere og kan overlade det meste til den leverandør som i vælger skal lave jeres mad.

Maden til festen er nemlig ofte den store bekymring, hvis man har et selskab på mere end 10 personer, da det kan være lidt udfordrende.

På den anden side kan det også være en stor beslutning, hvem der så i det hele taget skal lave maden til festen. Dog er det her, hvor jeg forhåbentlig kan hjælpe jer lidt på vej, med nogle anbefalinger.

Det behøver nemlig ikke være mere besværligt end man gør det til. Da alle leverandører som regel er meget behjælpelige, når det kommer til at give råd til hvilken mad der passer til jeres fest.

De lever trods alt af det, derfor, hvis man er det mindste i tvivl og gerne vil overveje mulighederne, så er min anbefaling at finde en håndfuld der umiddelbart har det i leder efter og tag kontakt.

Inddrag leverandøren

mad til festenVed at inddrage leverandøren, kommer de med garanti med anbefalinger og forhåbentlig bliver hele oplevelsen både nemmere, men også mere overskuelig, når i først har startet dialogen med leverandørerne.

Igen så kommer det selvfølgelig meget an på hvad i leder efter, fordi ofte har leverandører strikket en menu eller buffet sammen der imødekommer de flestes behov og kan eventuelt bestilles direkte enten online eller via telefon, hvis det andet ikke er muligt.

Logistikken bag køb af mad til fest udefra er heller ikke mere kompliceret end som så. Da de fleste leverandører tilbyder maden leveret til døren, mod en smule betaling.

Derudover, hvis man ønsker det ekstra nemt, tilbyder mange også at stille en kok til rådighed, der kan stå for tilberedningen og serveringen. 

En kok til selskabet, kan specielt være en fordel til eksempelvis konfirmationer eller bryllup, hvor man ikke har tid til at tjekke op på madlavningen og bare ønsker at nyde festen.

Alt i alt, er det vigtigt man forud gør sig nogle tanker omkring hvad man ønsker, hvad end det er buffet, tapas, menu, brunch eller noget helt tredje. Derefter gør op med dig selv omkring et budget og så udvælg en række leverandører og tag så kontakt.

Lokal mad til fest

Har du gjort op med dig sig hvad du ønsker og behøver måske ikke tage direkte kontakt til en leverandør, så er det værd at nævne siden Wecater.dk der samler lokale tilbud af mad til fest på en side.

Deres ambition er at i samarbejde med de lokale leverandører at få deres menuer online, så du nemt kan finde og bestille den rigtige til døren. Derved kan du nemt bestille online og få overblik på hvad der findes lokalt.

I hvert fald håber jeg rigtig meget du finder hvad du leder efter og du altid også velkommen til at sende mig en mail, så ser jeg gerne hvad jeg kan gøre for jer.

For tanken bag MadOnkel.dk var nemlig at gøre det nemmere at finde frem til lokale leverandører, da jeg selv oplevede hvor svært det var at finde de gode lokale steder.

Håber jeg gjorde dig klogere og du kan bruge anbefalingerne til noget.

Mange madglade hilsner

Din Mad Onkel